Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Експлозия от музикални стилове на афро-бразилско парти тази вечер
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:00 / 25.04.2009Коментари ()2166
©
Antiart Movement представя проекта Africa - Brazil. Комбинацията на музиката ще ни пренесе в гореща Африка и знойна Бразилия, а страстните ритми ще ни накарат да танцуваме в стиловете samba, afro-funk, latin, brazielectro, afrobeat, batucada, capoeira, bossa, nujazz и global grooves. Партито ще се състои тази вечер в кино-театър Гео Милев. Началото ще е точно в 22.00 ч. Вход 8 лв. Облечените в афро или бразилски стил ще се впишат чудесно в атмосферата.

Зад пулта ще застанат DJ Skill (Ударната група, Skill&Hose, Plovdiv), DJ Visitor Q (Porn in the USA, Plovdiv) и единият от двамата специални гости DJ Funkusion (Groovysessions, Sofia), които ще се погрижат да чуем по-нестандартните и експлозивни теми от стиловете на африканската и бразилска музика. На живо, ще бъдат представени видео-арт сесии от VJ Garlic.

Единият специален гост на "Africa Brazil" ще бъде DJ Funkusion - един от основните елементи в екипа на култовото радио предаване "Groovy Sessions". Другият специален гост на събитието ще бъде младият художник Владимир Паскалев. 

Специално участие ще вземе Българската асоциация по капоейра. Капоейрата е бразилско бойно и танцово изкуство, в което гъвкави като танцьори на самба мъже и жени с красиви движения си разменят мълниеносни удари в такт с ритъма на музика, която се изпълнява на живо от останалите капойери, подредени в кръг. Танц, бойно изкуство или просто начин за забавление, капоейрата е вдъхновила течения като брейка и хип-хопа.

 



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Eksploziya-ot-muzikalni-stilove-na-afro-brazilsko-parti-tazi-vecher-87672
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.