Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
БСП- депутати на среща в Земеделския колеж
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:01 / 26.04.2009Коментари ()729
На 27 април, понеделник, от 16 часа в Земеделски колеж - Пловдив ще се проведе среща между студентите и народните представители от Коалиция за България - Атанаска Тенева, Мария Вълканова и Радослав Иванов. Очаква се за дискусията на тема „Земеделие с интелект" във висшето училище да пристигне и Светла Бъчварова - заместник-министър на земеделието и храните и председател на Селскостопанската академия. Тя ще представи пред студентите анализ за състоянието и перспективите на българското земеделие и ролята на научно-изследователските институти и регионални центрове в консултирането на фермерите.

За развитието на земеделието в условията на криза с младите хора ще разисква депутатът и член на парламентарната комисия по земеделие и гори Мария Вълканова. Колегата й Радослав Иванов, който е и председател на подкомисията по усвояване на еврофондовете, ще говори за ролята на Държавен фонд „Земеделие" за подпомагане на фермерските дейности.

В дискусията утре народният представител Атанаска Тенева ще се фокусира върху качеството на висшето образование като приоритет на националната образователна политика в контекста на Болонския процес.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/BSP-deputati-na-sreshta-v-Zemedelskiya-kolezh-87815
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.