Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Тони Симидчиева: Кураж за всички и Господ да е с нас!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:10 / 17.03.2020Коментари ()5915
© Фейсбук
"Скъпи приятели, в живота си преживях какво ли не - Чернобил, когато не знаех как да се погрижа за малките си деца и не спях по цяла нощ, смяна на строя, време, в което се извършваха драстични промени в държавата и обществото, хиперинфлация, в която се чувствах като в центрофуга с 300 процента лихви върху кредита, който имах, смяна на парите, световна икономическа криза, в която спрях всякакви инвестиционни намерения за 10 години и си мислех, че вече съм си взела огромната доза стрес и няма какво повече да преживея и да ме изненада в остатъка от живота ми.

Имаше индикации, че нещо ще се случи поради несправедливото разпределение на благата в световен мащаб, антиприродния начин на живот, изключителната комерсиализация, съсипване на природата с жестока експлоатация, създаване на различни биологични оръжия и лудата надпревара между световните сили.

Изненадата и новият стрес-тест, дойде от най-неочакваното за мен място, световна пандемия от вирус, който затвори и удари целия свят. Нечувано, невиждано, необяснимо, непознато и неразбираемо от всички нас, като от филм на ужасите, но в никакъв случай, пак според всички потърпевши, неслучайно възникнал. Спазихме указанията на кризисния щаб и затворихме хотел-ресторант "Одеон", заедно с всички други заведения в Пловдив.

По-тъжна и страшна картина не бях виждала във всички отминали времена. Без пълните заведения, в които хората прекарват едни от най-хубавите, приятни и романтични мигове в живота си, градът изглежда като след война. Вярвам, че мерките на правителството ще помогнат, жертвите да бъдат по-малко, че няма да има масови фалити, независимо от огромните финансови загуби, хората, останали без работа ще оцелеят някак и Пловдив, най-красивият и романтичен град в България, ще се върне към предишния си, изпълнен с много преживявания живот, Кураж за всички и Господ да е с нас!". Това написа в социалната мрежа известната в Пловдив общественичка и бизнесдама Тони Симидчиева.


Още по темата: общо новини по темата: 17042
17.09.2024 »
11.09.2024 »
11.09.2024 »
08.09.2024 »
17.08.2024 »
14.08.2024 »
предишна страница [ 1/2841 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Toni-Simidchieva-Kurazh-za-vsichki-i-Gospod-da-e-s-nas-945384
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.