ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (22) | Вчера (29)
Ботев гони първа победа срещу Локомотив Сф
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:29 / 01.09.2005Коментари (10)1498
©
Отборът на Ботев Пловдив ще гони първа победа при домакинството на Локомотив София следващата неделя. Треньорът Ясен Петров и играчите се надяват, че ще успят да зарадват клубния благодетел Димитър Христолов с първи успех в новото първенство. Ръководството на "канарчетата" се надяват и на подкрепата на публиката и осъжда заплахите. Според треньора Ясен Петров заплахите от страна на привържениците само "гипсират" футболистите и те не могат да покажат това, на което са способни, но ако публиката застане зад отбора, победите ще започнат.

Тази събота ръководството на Ботев ще използва паузата в първенството за да може отборът да изиграе контролен мач с Берое (Стара загора). Срещата ще е на стадион "Христо Ботев" от 15:00 часа. В нея Ясен Петров ще експерементира със състава и постройката на игра. Plovdiv24.com както винаги ще предаде на живо срещата за вас.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
BULTRAS
на 04.09.2005 г.
0
 
 
Ботев Пловдив,който е единственият пловдивски отбор в "А" група в момента,може би ще вземе не случайно първите си точки от отбор на име Локомотив.Някой казват,че преди време и в Пловдив е имало отбор с това име,но се е продал като долна курва на мафиоти,а и едва ли е бил далече от класата на Локомотив Каспичан и за това може би повечето хора не знаят за него.В скоро време май няма изгледи да има още един пловдивски тим в елитната ни група - Спартак и Марица едва ли ще успеят да влязат... затова пловдивчани подкрепяйте пловдивския отбор в "А" група - БОТЕВ ПД
anonimen
на 03.09.2005 г.
0
 
 
BOTIAV GONEL POBEDA HA-HA.GONI 'B'GRUPA. TAM STE MOGAT DA POBEDIAT NIAKOI OTBOR ( I TOVA NE E SIGURNO DE) NO VSE PAK SA NA PRAVILNIA PAT KAM DERBI S MARICA
Aнонимен
на 02.09.2005 г.
0
 
 
Ботев я гони, победата бяга... Той пак гони, тя пак бяга... Пфуууу... Явно Селския трябва да облече един екип и да се пусне и той да я гони тая пуста първа победа.... Ама жалко за играчите: хем ще ги стрижат, хем ще ги бият, хем ще ги ебат.... Баси! Ами то е по-зле и от бившите ТВУ-та! И после след боя, ебането и голите глави- вий какво ще очаквате от тия играчи, бе ходжи? Ами те няма да имат грам самочувствие... Баси тъпите алита!!!
big brother
на 02.09.2005 г.
0
 
 
Eh, ako na Botev sadiite mw pomagat, kakto na buferite, timat shteshe da e na 1 mjacto.
to6o
на 02.09.2005 г.
0
 
 
krajno vreme e gultite kurvi da se opitat da napravat ne6to 6to ina4e tqhnite fenove 6a gi ebat
Botevist
на 02.09.2005 г.
0
 
 
Po4istvat Stoliupinovo za praznika na grada a tiq mangali sednali da pi6at tuk.Aide 4erno-beli televizori da sabirate bokluka
Aнонимен
на 02.09.2005 г.
0
 
 
"Ботев гони първа победа..." Къде я гони? В гората? И не казват, че той я гони, а пък тя бяга... демек отчаяна работа!!!
botjjjjjavcho
на 02.09.2005 г.
0
 
 
BOTJJJJAV GONEL PARVA POBEDA .HA-HA.TOVA TRIABVACHE DA GO PUBLIKUVATE NA STRANICATA S VICOVETE!!! I SLED TOZI KRUG TOCHKITE PAK STE SA KOLKO AMI 00
буферня
на 01.09.2005 г.
0
 
 
мачът е в Пловдив, всичко може да стане
cristiyian
на 01.09.2005 г.
0
 
 
da be,i cska i levski 6e biqt o6te malko nasred sofiq,kak li puk ne.te nemogat da biqt loko sofiq v plovdiv,puk da ne gvorim za sofiq.ako se otturvat sus zaguba s 1-2 gola 6te e napravo uspeh za kanarite.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев обяви колко са продадените билети за мача с Левски
Министър Цоков даде старт на държавните отборни първенства по шахмат
Гонзо: Евентуален фалит на Локомотив и Спартак би бил смъртоносен за българския футбол
Пловдивски съдия с назначение за европейските клубни турнири
Юноша на Ботев се завърна от контузия, повикаха го в националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: