Ботев гони първа победа срещу Локомотив Сф

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
17:29 / 01.09.2005
1498
Отборът на Ботев Пловдив ще гони първа победа при домакинството на Локомотив София следващата неделя. Треньорът Ясен Петров и играчите се надяват, че ще успят да зарадват клубния благодетел Димитър Христолов с първи успех в новото първенство. Ръководството на "канарчетата" се надяват и на подкрепата на публиката и осъжда заплахите. Според треньора Ясен Петров заплахите от страна на привържениците само "гипсират" футболистите и те не могат да покажат това, на което са способни, но ако публиката застане зад отбора, победите ще започнат.

Тази събота ръководството на Ботев ще използва паузата в първенството за да може отборът да изиграе контролен мач с Берое (Стара загора). Срещата ще е на стадион "Христо Ботев" от 15:00 часа. В нея Ясен Петров ще експерементира със състава и постройката на игра. Plovdiv24.com както винаги ще предаде на живо срещата за вас.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).