Владимир Орлов: Сринахме се в третия и четвъртия гейм, но всичко си има обяснение

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
08:00 / 16.10.2020
2457
Треньорът на волейболния Локомотив Пловдив Владимир Орлов призна, че тимът му не е успял да покаже истинските си възможности при официалния дебют в Суперлигата. Черно-белите отстъпиха в здрав мач на носителя на Купата на България Хебър с 1:3 в Пазарджик.

"Успяхме да се държим на нивото на Хебър в първите два гейма. Показахме нелош волейбол. Но в третия и четвъртия гейм се сринахме и не можахме да задържим това ниво. Но за всичко има обяснение. Това е първи официален мач на този отбор. Клубът не е играл дълги години в елитна група", заяви Орлов след края на двубоя в Пазарджик.

"Срещу нас се изправи опитен и силен отбор, който в последните две години общо взето съхранява състава си и знае как да реагира във всяка ситуации. Тепърва ще правим анализи и ще продължаваме напред. Имаме още два мача, надявам се да ги изиграем на ниво и ще се борим за второто място", допълни още специалистът.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 17
Днес: 19
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).