Ботев победи Берое с 2:1 в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
16:53 / 03.09.2005
694
Ботев успя да победи Берое с 2:1 като домакин в контрола играна край Бирената фабрика. По този начин Ботев си върна за загубата в Стара Загора със същия резултата, само че предната среща бе от родното ни първенство.

"Канарчетата" изиграха трагично първо полувреме без сериозни опсаности и без каквато и да била идея в играта. И за да не контрастират на своите домакини гостите от Берое също не направиха нищо преди почивката, като дори не успяха да стигнат до вратата, пазена през първото полувреме от Лилчо Арсов.

Второто полувреме момчетата на Ясен Петров излязоха напълно преобразени и набързо успяха да реализират два гола. Първо Боби Димитров в 47-та минута се възползва от едно разбъркване в наказателното поле на гостите. Открадна топката, навърза няколко защитника и леко я пусна покрай вратаря Ставрев. 8 минути по-късно Дормушали Саидходжа вкара изключително красив гол.Направи впечатление, че Ботев игра за първи път от началото на годината с двама нападатели. Муши и Боби Димитров си паснаха и особенно през второто полувреме доста затрудниха бранителите на Берое. Логично след двата гола на Ботев последва спад в играта на "канарчетата", който бе подпомогнат и от започналите схеми. Ясен Петров успя да смени всичките си играчи с изключение на защитника Минев, който изигра цял мач.

Логично след спада в играта на Ботев се стигна и до гол във вратата на пловдивчани. Думчев се засуети в наказателното поле и Дино Езе му открадна топката, след което защитника се принуди да го фаулира. Митев от гостите литна вратаря на Ботев и намали резултата. До края на срещата нямаше време за нищо повече и Ботев победи минимално своите гости с 2:1.

Можете да проследите мача по минути ТУК.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).