Изработиха 8 уникални състезателни велосипеда „Спринт” - SPR за мъжкия тим на „Цар Симеон”

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:14 / 22.07.2009
1807
Пловдивският завод за производство на велосипеди „Макском" изработи 8 уникални високо технологични велосипеда „Спринт"- SPR за представителния мъжки тим на колоездачен клуб „Цар Симеон 1898". Новите състезателни колела са от най-високо качество. Те са къса серия и нямат аналог в света, обясниха специалисти в бранша.

„Макском" предостави тези дни на бегачите на „Цар Симеон 1898" и последните два SPR- велосипеда от тази лимитирана серия, която бе специално поръчана от пловдивското колоездачно дружество и произведена единствено за неговите състезатели.

Возилата са уникални и са предназначени само за шосейно колоездене. Те са със специална олекотена рамка. Изключително леки и здрави са. Всяка една част, всеки компонент от новите велосипеди SPR са уникални. Направени са от високо технологичен карбон. Колелата са ръчна изработка и в света няма други такива. Те са съвместен продукт на главния механик и дизайнер на завода „Макском".

"С последните произведени SPR колелета, нашият завод приключи поръчката за своите приятели от велоклуба в Пловдив и отново доказа, че е единственият производител на голям обем велосипеди, който може да изпълнява и лимитирани серии, изцяло карбонови велосипеди с лекота и здравина, присъщи на световните лидери от бранша. Тези осем SPR велосипеда, с които шампионите от „Цар Симеон 1898" вече се състезават, представляват истински уникати, защото са специално проектирани и оразмерени да съвпадат с физическите данни на новите свои собственици. Така всеки един от велосипедите бе адаптиран към специфичните изисквания на самите колоездачи, които ще ги карат. Това спомага и за оптималната аеродинамика, лекота на управление и прецизност, присъщи само на върховите модели в света на шосейното колоездене", обясни Иван Илчев, главен мениджър в "Макском".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).