Мартин Камбуров излиза титуляр срещу Исландия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:44 / 06.09.2005
536
Звездата на Локо (Пд) Мартин Камбуров ще излезе титуляр в световната квалификация с Исландия, научи „Меридиан Мач". Голаджията ще замести наказания Благо Георгиев, но влизането му в основната единайсеторка ще предизвика и вътрешни размествания в халфовата линия. Селекционерът Христо Стоичков се колебаел дали да пусне Камбуров или Емил Гъргоров, но в крайна сметка предпочел да пусне доказан голаджия, който да засили ударната мощ на отбора. Бадема влезе в мача с шведите преди три дни и се понрави с няколко добри отигравания.

На мястото на Благо като десен външен халф срещу исландците ще излезе Здравко Лазаров, а Камбуров ще действа зад двамата нападатели. Стилян Петров ще заеме обичайното си място на вътрешен халф. Под въпрос продължава да бъде и участието на футболиста на Хановер Чавдар Янков. Той тренира и вчера на облекчен режим. Янков най-вероятно ще излезе на инжекции на „Васил Левски".


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).