ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (22) | Вчера (29)
Локомотив с нов спонсор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:40 / 07.09.2005Коментари (15)1090
©
Вместо "VAI Holding" на фанелките ще стои логото на "Рънърс"
Локомотив (Пд) вече има нов генерален спонсор - фирмата за спортни обувки "Рънърс". Логото може да се появи на екипите още за мача с Берое в събота. От Лаута обаче не пожелаха да обявят финансовите пареметри по договора. Досега на фланелките стоеше надписът "ВАИ Холдинг".

Треньорът Едуард Ераносян пък научи неприятна новина. Македонецът Роберт Петров е получил контузия на лагер на националния отбор. Той не замина със съотборниците си за световната квалификация с Финландия днес и се прибра в Пловдив по-рано.
- Петров има разтежение - обясни треньорът на Македония и бивш защитник на ЦСКА Бобан Бабунски пред вестник "Македонски спорт". - Той ще ни липсва, но няма как да го използваме, защото за възстановяването от подобен род травми обикновено са необходими десет дни.

Това означава, че Роберт Петров ще пропусне мача с Берое от V кръг на "А" група. Лекарите на тима обещават да направят всичко възможно да вдигнат македонеца на крака за гостуването на Болтън. Локомотив играе с англичаните на 15 септември в първия кръг за Купата на УЕФА. Другият национал на Македония в Локо (Пд) - Илями Халими, ще се присъедини към отбора в четвъртък следобед. Той вероятно ще е титуляр срещу Финландия. Информацията е на "7 дни спорт".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 08.09.2005 г.
0
 
 
Смърфиетки, за каво се радвате. Той и Митьо е официален представител и производител на далеч по-печеливши и качествени спортни стоки Diadora от китайските чепици Runners, ама не ни е огряло от това
Aнонимен
на 07.09.2005 г.
0
 
 
гледаите да не влезите с обувки Ранърс при президента ви А МЕЖДУ ДРУГОТО ТЕ МАЙ ВИ ДАВАТ 100000ЛВ ЗА ЦЛИА СЕЗОН ПАК ДАИТЕ И НА ИГРАЧИТЕ ПО НЕКОИ ЛЕВ ЧЕ НЕМАТ ЗА КАФЕ МИЛИТЕ
Aнонимен
на 07.09.2005 г.
0
 
 
Локомотив (Пд) взима трима футболисти на Пирин Топспорт, 2005-09-07 15:41:00 Футболистите на Пирин (Благоевград) Радослав Анев, Зоран Златковски и Георги Самокишев имат подписани договори с Локомотив (Пловдив). Това съобщи изпълнителният директор на бронзовите медалисти от миналото първенство Емил Наков. Така те вече са официално играчи на пловдивския клуб, след като днес БФС разреши на състезатели от благоевградския клуб да преминат в други отбори. Очаква се до петък те да бъдат картотекирани в Българския футболен съюз и да бъдат на разположение на старши треньора на "черно-белите" Едуард Ераносян. През лятото на "Лаута" пристигнаха двама от водещите играчи на Пирин Владислав Златинов и Христо Златински. Преди три седмици обаче БФС отне професионалния лиценз на клуба от Благоевград, заради неизрядна документация и го изпрати при аматьорите. Имаше опасност състезателите му да не играят футбол до края на есенния полусезон, тъй като трансферния пазар бе затворен. Специално, заради тях от "Кърниградска" обаче направиха компромис с мотива, че не могат да им забранят да практикуват професията си, след като не са направили никаквинарушения. В Локомотив (Пловдив) очакват македонския национал Роберт Петров да се присъедини към отбора, за да се види здравословното му състояние. Защитникът получи резтежение на бедрото на тренировка на държавния тим на западните ни съседи и не замина за Финландия, където неговите съотборници играят днес с домакините мач от световните квалификации. Почти сигурно той ще пропусне предстоящите мачове с Берое (Стара Загора) в събота, 9 септември за първенство на "А" група и с Болтън в Англия на 15 септември за купата на УЕФА. Емил Наков каза още, Локомотив (Пловдив) е подписал рекламен договор с фирма "Ранърс" преди началото на първенството, като неговата продължителност е за един сезон. Ne e zle za otbor koito se razpada.
Aнонимен
на 07.09.2005 г.
0
 
 
хахаха! това с каруците е готино!!! пич, забравил си да туриш в най-предната, така да се каже най-личната каруца баш каруцаря- Митю! Митю Селския. С камшик в ръка: дий! Дий кранто! Дий към Б група! хахаха....
Kanar
на 07.09.2005 г.
0
 
 
Кво охкаш ве да не те млатят на задна
plioS
на 07.09.2005 г.
0
 
 
x0x0x0x0x0 daaaaaaa s polovina istoriq v b grupa sme ama imame pove4e pobedi ot vas nali..x0x0x0x tyi 4e tiho..6tot az mislqq 4e v direktnite ma4ove se vijda koi e po dobar...x0x0x0x0x0 moje i vyv v da idem ma pak 6a vi biem..emati smeha...otbor kato nas s tolkova godini v b grupa da ima polojitelen balans s/u lubimata na vlasta trakiq....
Kanar
на 07.09.2005 г.
0
 
 
За кви каруци говориш бе мангал ,тия дето с тях разкарвате пясък и тухли из града ли? Нещастници с купена титла ,вие ли ще ми говорите за "Б" група след като половината ви история е свързана с нея.Вие които изчезнахте от "Б" група и се появихте по втория начин в "А" .Не сте влизали в А група а ви поставиха там .Още малко ще ви знаят миризливите усти.Малоумници РАНЪРС ще си направят реклама в европа с вас за още два мача и ще ви зарежат
Aнонимен
на 07.09.2005 г.
0
 
 
Ами така е. Някои ще влизат в Европа с обувки "Ранърс", други- с ... цървули. Тия последните може и на каруца. Митю Селския още има връзки в Крумово и Катуница, та от неговата гилдия спокойно може да им отпуснат пет-шест каручки. Ега ти картинката: Отбора, наброяващ двайсетина мангали, пардон турчуля- небръснати, но остригани до кожа, с насинени очи и бузи, с прашни цървули на краката, но накачорени на половин дузина талиги и каручки теглени от дръгливи кранти и инатливи магарета и магарици поема своя път към Европа... опссссс, пардон към своята любима Б група! Където пак го чакат величави битки със знайни и не толкова знайни тимчета от Генерал Тошево и Каварна! Баси театрото!!!
Aнонимен
на 07.09.2005 г.
0
 
 
A eto i oshte neshto za tova kak se raboti v Loko. Efektivno i bez mnogo shum. Юношите на България (род. 1988 г.) направиха 1:1 с Норвегия 01:40 07.09.2005г. Агенция "Фокус" Сандански. Юношеският национален отбор на България (род. 1988 г.) завърши 1:1 контролната среща с отбора на Норвегия, предаде радио Фокус – Пирин. Двубоят бе игран на градския стадион в Сандански. Голът за българския тим реализира звездата на Локо (Пд) Димитър Илиев, който наскоро се завърна от проби в английския Съндърланд. Селекционерът ни Кирил Качаманов заяви, че е доволен от контролата, която е част от подготовката на отбора за предстоящите Европейски квалификации.
ATAKA
на 07.09.2005 г.
0
 
 
Run for your life lousy gipsies! The snipers are coming!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев обяви колко са продадените билети за мача с Левски
Министър Цоков даде старт на държавните отборни първенства по шахмат
Гонзо: Евентуален фалит на Локомотив и Спартак би бил смъртоносен за българския футбол
Пловдивски съдия с назначение за европейските клубни турнири
Юноша на Ботев се завърна от контузия, повикаха го в националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: