2 "канарчета" чакат в Спартак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:56 / 28.07.2009
5777
Двама футболисти на Ботев са чакани в Спартак Пловдив след Арбитражния съд на БФС. Най-вероятно става дума за халфовете Георги Аврамов и Красимир Кръстев, а единственото условие за трансфер е и двамата да са с разтрогнати договори, съобщава в. "Пловдивски Труд".

Аврамов, който заедно с Кръстев отказа оферта на изпадналия от елита "Вихрен" (Сандански), си урежда трансфер в "Залаегерсег", но е дал дума на старши треньора на спартаклии Николай Киров - Белия, че ще подсили "синьо-белите", ако не се договори с унгарците.

Изпълнителният директор Людмил Божилов и директорът по организационните въпроси Николай Алексиев ще бият път днес до централата на БФС в столицата, за да картотекират 23 футболисти на Спартак за новия сезон в Източната "Б" група.

В списъка фигурират имената на халфа Красен Трифонов, който кара проби с Локо в Банско, на трите сигурни нови попълнения Камен Апостолов, Иван Димов и Филип Чипчев, както и на четирима кадри от собствената школа под 20-годишна възраст - Борислав Бекриев, Петър Бакалов-Гаго, Никола Кемалов и вратаря Адриан Атанасов. Очертаващият се като титуляр на вратата на спартаклии бивш младежки национал Илия Николов пък ще бъде със статут на преотстъпен за един сезон от "Литекс" (Ловеч), както и левият бек от школата на "Левски" (Сф) Димитър Димитров. За 99-процентно сигурно ново попълнение на стадиона "Тодор Диев" броят и разтрогналия с ОФК "Сливен 2000" бивш халф на "Ботев" (Пд) Борислав Караматев, който късно снощи стартира преговори с президента на "Спартак С-94" (Пд) Георги Колев.

Изненадващо вчера на стадиона край Централна гара се появи и Ивайло Димитров-Шведа, който ще поддържа форма в родния си клуб до завръщането от лагер в Холандия на ФК "Локомотив" (Сф). Шведа бе командирован в "Локомотив" (Мездра), но се е махнал, недоволен от условията.

Източник: в. "Труд"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).