Левски Карлово взе вратар от Брестник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:42 / 28.07.2009
3530
Подвизаващият се в Югоизточната "В" група Левски Карлово привлече доскорошният вратар на Брестник Станислав Моллов. 19-годишният страж се оказал излишен при новаците в Източната "Б" група.

Треньорът на карловци Иван Петров-Чекиста взе в отбора и 18-годишния юноша на Марица Марио Генчев. Новата селекция на тима приключи с пристигането на още 2-ма футболисти. Това са юношата на Локо Николай Мангелов и Пламен Налджийски, идващ от Рудозем.

От вчера отборът бе събран на 10 дневен лагер на базата на клуба в Карлово. До ден-два ще стане ясно дали Атанас Лазаров-Баджо ще остане в Гърция. От 10 дни той кара проби в тим от Драма.

През тази седмица "Левски" ще проведе две контроли. Първата е в сряда срещу новака в групата "Габровница" (Горно Сахране) в Карлово. Съперник в събота ще е "Брестник". Първоначално било планувано мачът да е в Раковски, но и той ще се състои в Подбалкана.

Източник: в. "24 часа"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).