ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
БФС мощно се на...веде пред който трябва, реже главата на Локо превантивно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:45 / 28.07.2009Коментари (0)6037
© Plovdiv24.bg
Пак си правят сметки без кръчмари. Дано отново им излязат криви, както цялото им управление
Локомотив бе приятната изненада през пролетния дял на шампионата. От почти сигурни изпадащи "смърфовете" финишираха на 6-то място, разваляйки доста сметки, правени без пловдиски кръчмари.

През лятото Локо се раздели само с един основен футболист, сърбина Павле Делибашич, отново се прави селекция без пари, но все пак ще бъдат привлечени няколко прилични за българските стандарти футболисти и ако ръководството успее да запази Даксон, няма да е по-слаб отбор от миналата година. Боби, Лечков и сие са футболни хора, при това не са чак толкова глупави и осъзнават факта, че Локо отново може да обърка сметките и резонно може би решиха да пробват да се застраховат. Вчера излезе програмата за есенния дял по дни и часове. За Локомотив тази програма е не просто кошмарна, тя е подигравка с отбора и с публиката на "смърфовете". "Черно-бялата" половина на Пловдив практически е лишена от футбол през уикенда, с изключение на "дербитата" срещу бандите на паркетните "грандове" и "техните" съдии.

За да не сме голословни ще представим няколко факта, които не просто се набиват на очи, но са направо шокиращи. От 15 двубоя през есента, Локо само 6 пъти ще играе през уикенда, като единия двубой е дербито с Ботев. От тези 6 двубоя, "смърфовете" само 3 пъти са домакини ... и о каква изненада, срещу Левски и ЦСКА са две от тези домакинства. Третото е срещу Миньор, но е сложено в изключително футболно време - 12:30 часа.

Останалите двубои на "черно-белите" са в делнични дни, като ранообразието е пълно - петък, понеделник и сряда.

Далеч по-благосклонна е програмата към "канарчетата", които явно не са смятани за заплаха и с основание, след като Христолов докара отбора до просешка тояга. "Жълто-черните" играят 14 от 15-те си двубоя през уикенда.

На всички ни е ясно чий интереси обслужва тази програма. Освен на "грандовете" Левски и ЦСКА, се опитва да се спре Локо да не попречи на богатите еврокандидати. Може би това е основателно, след като минала година "черно-белите" ги млатиха като гости и домакини където ги хванат, пък те после разправяха в безсилието си, че срещу по-слаб отбор видиш ли не са играли.

Не ни остава нищо друго, освен да си пожелаем шопските сметки отново да излязат без кръчмар и Локо, въпреки "удобната" програма, да развали отново сметките, че да стигне и по-далече. Дано и подценяваните "канарчета", възползвайки се от добрата си програма да пратят при изпадащите "не когото трябва". А да щяхме да забравим, въпреки, че пловдивчани сме пословични родолюбци, да пожелаем късмет на Дери Сити и Баку, иначе самозабравата няма никога да спре.

Източник: Кирил Налджиев







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Крушарски се оттегля от Локомотив (Пловдив)
Официално от Локо Пловдив: 8-часов работен ден, но само за треньорите!
Крушарски намери виновник за слабото представяне на Локо, взе странно решение
Пенев прати двама от Локо в дубъла, те помогнаха за нова победа
Крушарски с твърде несериозен отговор на призива на феновете да напусне
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: