БФС мощно се на...веде пред който трябва, реже главата на Локо превантивно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:45 / 28.07.2009
6037
Локомотив бе приятната изненада през пролетния дял на шампионата. От почти сигурни изпадащи "смърфовете" финишираха на 6-то място, разваляйки доста сметки, правени без пловдиски кръчмари.

През лятото Локо се раздели само с един основен футболист, сърбина Павле Делибашич, отново се прави селекция без пари, но все пак ще бъдат привлечени няколко прилични за българските стандарти футболисти и ако ръководството успее да запази Даксон, няма да е по-слаб отбор от миналата година. Боби, Лечков и сие са футболни хора, при това не са чак толкова глупави и осъзнават факта, че Локо отново може да обърка сметките и резонно може би решиха да пробват да се застраховат. Вчера излезе програмата за есенния дял по дни и часове. За Локомотив тази програма е не просто кошмарна, тя е подигравка с отбора и с публиката на "смърфовете". "Черно-бялата" половина на Пловдив практически е лишена от футбол през уикенда, с изключение на "дербитата" срещу бандите на паркетните "грандове" и "техните" съдии.

За да не сме голословни ще представим няколко факта, които не просто се набиват на очи, но са направо шокиращи. От 15 двубоя през есента, Локо само 6 пъти ще играе през уикенда, като единия двубой е дербито с Ботев. От тези 6 двубоя, "смърфовете" само 3 пъти са домакини ... и о каква изненада, срещу Левски и ЦСКА са две от тези домакинства. Третото е срещу Миньор, но е сложено в изключително футболно време - 12:30 часа.

Останалите двубои на "черно-белите" са в делнични дни, като ранообразието е пълно - петък, понеделник и сряда.

Далеч по-благосклонна е програмата към "канарчетата", които явно не са смятани за заплаха и с основание, след като Христолов докара отбора до просешка тояга. "Жълто-черните" играят 14 от 15-те си двубоя през уикенда.

На всички ни е ясно чий интереси обслужва тази програма. Освен на "грандовете" Левски и ЦСКА, се опитва да се спре Локо да не попречи на богатите еврокандидати. Може би това е основателно, след като минала година "черно-белите" ги млатиха като гости и домакини където ги хванат, пък те после разправяха в безсилието си, че срещу по-слаб отбор видиш ли не са играли.

Не ни остава нищо друго, освен да си пожелаем шопските сметки отново да излязат без кръчмар и Локо, въпреки "удобната" програма, да развали отново сметките, че да стигне и по-далече. Дано и подценяваните "канарчета", възползвайки се от добрата си програма да пратят при изпадащите "не когото трябва". А да щяхме да забравим, въпреки, че пловдивчани сме пословични родолюбци, да пожелаем късмет на Дери Сити и Баку, иначе самозабравата няма никога да спре.

Източник: Кирил Налджиев



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).