Георги Стоянов излиза за Марица срещу Спартак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:14 / 10.09.2005
490
Отборът на Марица ще разчита на нападателя Георги Стоянов в мача срещу Спартак (Варна) от четвъртия кръг на Източната "Б" група, информираха от управата на пловдивския клуб. Младият таран успя да се възстанови напълно от контузията. Заради наказание двубоя пропуска защитникът на пловдивския тим Иван Мекиков, а халфът Камен Апостолов е с травма на глезена. Въпреки проблемите обаче в пловдивския клуб не крият, че са амбицирани да се представят добре срещу силния съперник. "Отиваме във Варна да играем добър футбол. Не сме си поставяли конкретни цели", каза изпълнителният директор на Марица Николай Алексиев.

В групата на Спартак пък се завръща Милен Христов. Ето и предполагаемите 11 титуляри за "соколите": Славов, Дянков, Михайлов, Ковачев, Ст. Петров, Н. Станчев, Мустафа, Кателиев, Съботинов, Мирчев, Н. Филипов (Арнаудов, Маринов, Хаджиев, Пекин, Георгиев, М. Христов). Контузени са Радев, Г. Филипов, Д. Ангелов. Информацията е на Оle-bg.com.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).