Няма обжалване по обществената поръчка за стадион "Локомотив"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
14:20 / 11.12.2020
4455
Нито една фирма не е обжалвала решението на Община Пловдив по обществената поръчка за избор на изпълнител на реконструкцията на стадион "Локомотив", а срокът за това вече изтече, научи Plovdiv24.bg.

Както вече информирахме читателите си, за победител бе обявена старозагорската фирма "Рудин" ООД. Поръчката е "Проектиране и изпълнение на строителство, част от Общинската спортна инфраструктура - Стадион "Локомотив“ - град Пловдив“, като спечелилата оферта е за 9 986 846, 65 лева без ДДС.

Съоръжението ще се строи на инженеринг, а проектът ще бъде изготвен от софийската фирма "Инжпроект“ ООД.

"Сега фирмата победител ще бъде уведомена от Общината с официално писмо, чрез което ги каним за подписването на договора. Те ще имат няколко дни, за да приготвят всички необходими документи. Ако всичко е изрядно, ще пристъпим към подписване на договора", съобщи за Plovdiv24.bg заместник-кметът по строителство Пламен Райчев.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).