Локо постигна трудна победа над Берое

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
19:10 / 10.09.2005
1070
Локомотив (Пловдив) достигна до победа в последните минути на домакинството си над отбора на Берое (Стара Загора). Мачът започна с домакински натиск, който обаче не доведе до гол и изчезна след първите 10 минути от началото на мача. Без особено положения премина първата част на двубоя до 39-тата минута, когато Иван Танчовски остана сам срещу Стоян Колев и стреля от 10 метра право в мрежата зад вратаря на домакините.

През първото полувреме железничарите носиха черния си екип, въпреки че нищо не им пречеше да са с оригиналните си черно-бели раета. На фанелките им пишеше "Обичаме те, Жоро", а черният цвят също бе в памет на екс-президента на клуба Жоро Илиев. В началото на второто полувреме футболистите хвърлиха черните си фанелки на феновете и заиграха с новите си екипи, на които вече стои логото на новия спонсор на отбора. Този символичен жест показа, че Локо Пловдив продължава напред. Футболистите обаче останаха с черни ленти, закачени на фанелките им.

През втората част домакините заиграха по-концентрирано и опасностите пред вратата започнаха да се редят една след друга. Още в началото на вторите 45 минути Ераносян вкара в игра Халими и Владислав Златинов, които оживиха играта. Така се достигна до 70-та минута, когато Камбуров при контраатака на Локомотив бе изведен сам срещу вратаря на гостите и с шут по тревата успя да отбележи гол. Опасните положения пред вратата на Берое продължиха, като основни фигури бяха Камбуров и Халими. При една от атаките си Халими бе получил топката от Камбуров, но бе фаулиран от Дзаферович. Съдията отсъди дузпа, а националът Мартин Камбуров не пропусна и заформи 2:1 за Локомотив, който остана и краен резултат на мача.

В двубоя имаше и немалко жълти картони. За "черно-белите" официално предупреждение получи единствено Методи Стойнев за влизане отзад, но гостите получиха общо 4 - Петър Колев, Виктор Спишич, Бруно Сернанде и Иван Спахиев.

Можете да проследите мачът минута по минута ТУК така, както бе предаден на живо в Sport.Plovdiv24.com.


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).