Съдят фен на Ботев днес в Горна Оряховица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:41 / 13.09.2005
568
Състав на Районния съд в Горна Оряховица ще гледа днес дело за футболно хулиганство. Обвиняем е 19-годишният фен на Ботев (Пд) Николай Табаков. Преди година при "жълто-черната" агитка вилня там при гостуването на "канарчетата" на местния Локомотив. Над 300 бултраси разбиха стадиона на домакините. Ботевистите спретнаха и меле с феновете от града. Обвиняемият Табаков бе разпознат на видеозапис, показващ боя. Припомняме, че двата клуба бяха наказани да играят по 2 мача при закрити врата заради разюздените си фенове.

На Сабаков е наложена мярка за неотклонение "подписка". На днешното си заседание съдът ще бъде гледа видеозаписа от футболната среща, на който са записани действията на подсъдимия Табаков. Касетата е предоставен от кабелна телевизия "Раховец", която единствена е имала правата да заснеме мача.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).