Контролата на Марица срещу Малеш (Микрево) провалена, кършиякалии срещат Сокол (Марково) в събота

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:49 / 06.08.2009
1210
Планираната контрола на Марица срещу Малеш (Микрево) се провали, заради вътрешно клубни проблеми на гостите. Тимът от Микрево трябваше да гостува на маричани в Кършияка, но отказа да дойде с мотива, че в момента в клуба нямат автобус и нямат шофьор, който да ги докара в Пловдив.

Така маричани замениха контролата срещу Малеш (Микрево) с двустранна игра. Вместо срещу тима от Микрево жълто-сините от Кръшияка ще играят срещу аматьорския ФК Сокол (Марково). Мачът ще бъде в събота на стадиона в пловдивското предградие Марково, известно още като Бевърли майна.

"Имат си проблеми хората от Малеш и ине трябваше да покажем разбиране. За мен по-важното е момчетата да играят контроли, вместо да правим двустранни игри, защото в мачовете те трупат повече игрова подготовка", обясни старши треньорът на жълто-сините Манол Георгиев.

Срещу Сокол в Марково футболистите на Марица излизат с най-доброто, с което разполагат. В игра се завръща опитният полузащитник Стефан Учиков, който досега лекуваше стара контузия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).