Националките подновиха тренировки с Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:55 / 06.08.2009
999
Трите волейболистки на Марица от националния отбор на България, които участваха в успешното за нас световно първенство по волейбол за девойки до 20-годишна възраст, се вкючиха към лятната предсезонна подготовка на кършиякалийки. Разпределителката Цветелина Николова, либерото Кристин Колчагова и посрещачката Ралица Камбурова подновиха тренировки.

Първите две обаче ще тренират с маричанки само до 6 август, а след това тръгват на лагер сбор с националния женски отбор на България, за където имат повиквателни от селекционера Драган Нешич.

В тренировките се включи и центърът Мария Кутева. 184-сантиметровата централна блокировачка се възстанови от тежката контузия в коляното и вече е напълно готова за игра. 17-годишната волейболистка ще се бори за място в отбора през новия сезон.

Девическата националка Калина Манева обаче все още не е започнала тренировки. 16-годишната крайна нападателка още лекува травма в кръста, която я извади от състава на националния девически тим на България за световното в Мексико.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).