ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (22) | Вчера (29)
Пловдив е домакин на големия финал на Каменица ФЕНкупа’05
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:49 / 14.09.2005Коментари (0)362
На 17 септември (събота) 2005 г. на стадион "Пловдив" ще се състои финала на националния турнир по футбол за фенове Каменица ФЕНкупа’05. Организираторите Каменица АД и Българския Олимпийски Комитет (БОК) за трета поредна година предоставиха шанс на футболните запалянковци да участват в свой собствен турнир, за да изживеят голямата спортна емоция на терена.

Големият финал на единствената в България футболна надпревара за запалянковци ще бъде открит с теглене на жребий в 12:30 ч., а в 13:00 ч. ще стартират срещите между 9-те класирали се отбора за финалите на Каменица ФЕНкупа’05. В 14:30 ч. ще се проведе демонстрационен футболен сблъсък между отборите на Спортни журналисти и тима на Каменица. Селекционер на тима на спортните журналисти е футболната легенда Димитър Пенев. Един от най-добрите български съдии Атанас Узунов ще оглави отбора на Каменица, към който ще се присъединят известните запалянковци Ники Кънчев и Ути Бъчваров.

Победителят в турнира ще стане известен в късния следобед на 17 септември, а официалното му награждаване ще се състои в 20:30 ч. на Централния площад в Пловдив, по време на Биромания 2005. Футболната легенда Димитър Пенев ще връчи купата на призьорите и голямата награда - екскурзия до Малта, където щастливците ще подкрепят националния ни отбор по футбол в среща от световните квалификации. Феновете ще бъдат облечени с национални екипи и ще развяват български знамена, предоставени от “Каменица” АД. Посетителите на Биромания 2005 ще имат възможност да наблюдават и да участват в игрите-мисии, организирани от Ути и звездите на Биг Брадър между 19:00 и 22:00 ч.

Тази година Каменица ФЕНкупа’05 се проведе в 9 градове в страната – Пловдив, Русе, Хасково, София, Плевен, Габрово, Сливен, Бургас и Варна. В турнира се включиха над 1218 отбора или близо 9 744 запалени фенове. По време на всички кръгове от надпреварата Каменица организира много изненади и забавления за публиката. Водещи на събитието бяха кулинарният спец Ути Бъчваров, гласовитата Стойка от Биг Брадър, както и Дидо от “Семейни войни”. Най-голяма атракция бяха разиграваните игри-мисии за зрителите с помощта на звездите от Биг Брадър - Зара, Зайнеб, Найден и Гроши.

Съвместната инициатива на Каменица и БОК има за цел да предостави възможност на всички приятели на футбола в България да изживеят невероятната емоция да имат свой футболен шампионат. Като дългогодишен спонсор на националния ни отбор, Каменица е силно обвързана с българския футбол. Основната идея на Каменица ФЕНкупа е да привлече всички футболни фенове в страната, които желаят да срещнат приятели, да премерят сили и да споделят огромния футболен ентусиазъм на Каменица. Феновете Знаят Защо!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ботев обяви колко са продадените билети за мача с Левски
Министър Цоков даде старт на държавните отборни първенства по шахмат
Гонзо: Евентуален фалит на Локомотив и Спартак би бил смъртоносен за българския футбол
Пловдивски съдия с назначение за европейските клубни турнири
Юноша на Ботев се завърна от контузия, повикаха го в националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: