Мартин Камбуров в "Литекс"?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
12:35 / 16.09.2005
674
Много и различни версии се появиха за отбори, в които може да премине звездата на Локо Пловдив Мартин Камбуров. В днешната си статия обаче в."Сега" изразява една на пръв поглед съмнителна теза: Марто да отиде в Литекс !?
Голмайсторът на "А" група в последните 2 шампионата Мартин Камбуров е на път да премине изненадващо от "Локо" (Пд) в "Литекс", пише в."Сега".
Преговори между двата клуба вече са водени и е постигнато споразумение. Според него Камбуров ще премине в "Литекс" през зимната пауза. Има дори непотвърдена информация, че на национала е платен личният транш по трансфера. Има и договорка за процента за "Локо" при продажба на нападателя от ловешкия тим зад граница, както и да не му се правят спънки при оферта от чужбина.
С привличането на Камбуров "Литекс" ще потвърди силната си селекция, в която това лято бяха привлечени французинът Жан-Филип Кайе, словенецът Миливое Новакович, босненецът Джемал Берберович, Петър Златинов, Станислав Генчев, Любомир Любенов и Костадин Хазуров, който лекува счупен крак и е аут поне до Нова година.
Мартин Камбуров бе обект на интерес на няколко чужди клуба преди началото на настоящия сезон. Заговори се за оферти от "Бенфика" и френски отбор. Най-конкретното предложение обаче дойде от уелския "Кардиф", който участва във II ешелон в Англия. Изпълнителният директор на "Локо" Емил Наков дори бе планирал пътуване до Великобритания, но всичко затихна след смъртта на клубния президент на пловдивчани Георги Илиев.
"Локо" и "Литекс" бяха на път да осъществят друг трансфер преди 2 месеца. Тогава от Пловдив бяха поканили най-резултатния играч на "Литекс" Еуген Трика и сделката дори бе договорена между двата клуба. В крайна сметка самият румънец се отказа и след това бе продаден на "Макаби" (Тел Авив).


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).