ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (22) | Вчера (29)
Ботев не успя да победи Родопа в Смолян
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:37 / 17.09.2005Коментари (31)1019
©
Отборът на Ботев Пловдив не успя да победи може би най-слябия отбор в първенството на "А" група, този на Родопа. Срещата бе от 6-я кръг и завърши наравно 0:0.

"Канарчетата" започнаха добре мача с остри атаки към вратаря на домакините. С пропсуки се отличиха Видолов, Миленов, Саидходжа и Минев. Капитанът на "жълто-черните" Коже Видолов на няколко пъти имаше малшанс при преки свободни удари, когато топката минаваше на сантиметри над напречната греда.

През втората част "канарчетата" тотално отстъпи инициативата на домакините, които обсадиха вратата на своите гости. Много добре в състава на Родопа през второто полувреме се включи бившият играч на Ботев Караманов, който на няколко пъти застраши Арсов. Именно след едно влизане по крилото и центриране на Караманов, последва меле в наказателното поле на Ботев при което топката едва не навести мрежата на Арсов, но вратаря се справи.

Така Ботев не успя да спечели нови 3 точки.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 20.09.2005 г.
0
 
 
Abe-wnikwm sme. Ot godini ne sum gledal takuv match-tolkova puti da izljazat sami napadatelite sreshtw vratarja i dori 1 gol da ne vkarat. Ami stiga veche!
Aнонимен
на 19.09.2005 г.
0
 
 
Честита първа /истинска/ точка на Ботев!
Jalt Bokluk
на 19.09.2005 г.
0
 
 
Vijte kakvo pishe v 7 dni sport. Яка кора спасила вратар Счупване на крака отървал вратарят на Ботев (Пд) Лилчо Арсов на мача с Родопа (0:0). Само здравата кора го спасила от зверския удар на играч на домакините малко преди края. Както винаги обаче 100-килограмовият Арсов ще стисне зъби и ще е в състава за домакинството със Славия в следващия кръг. Заради мъжеството си Лилчо влезе завинаги в сърцата на агитката, въпреки че като малък е бил привърженик на Локомотив. По 500 лв. премия ще вземат в Ботев за равенството 0:0 в Смолян. Сумата е според вътрешния правилник на клуба.
kanar
на 19.09.2005 г.
0
 
 
Браво на 111 , рядко тук се срещат умни хора.Прав е че заради тия комплексари публиката намаля драстично.То не бяха псувни ,закани и кво ли още не.
BPFC
на 19.09.2005 г.
0
 
 
111, едно умно изказване да прочета в тоя форум и това е твойто!!!
111
на 19.09.2005 г.
0
 
 
От Локото съм, обаче ме е срам от лумпените, т.н. фенове и от двата отбора. Сигурно не ис знаят имената на собствените футболисти, но знаят перфектно да псуват и обиждат. Не виждат че по този начин само пречат. И затова на стадионите на двата отбота с "най-велика" публика ще има по 3000 души. Срам! Засрамете се!!! Вие гоните публиката от стадионите! Утрепки в жълто и черно-бяло!!!
Aнонимен
на 19.09.2005 г.
0
 
 
"Когато се говори за пловдивски футбол е редно тези, които са от Велбъжд да мълчат". Ей, али тъпо! Когато говорим за пловдивски футбол, разбираме Локомотив! Ей го- и хората от английската Файв го написаха ясно: Болтън- Пловдив 2:1. Що се отнася до алитата от "Пловдив", само първото е вярно. Че са турски и турско говорящи отбор, но не са от Пловдив, а от близките турско населени села! Което ще рече, че нямат право да се наричат пловдивски отбор!
Пловдивчански
на 18.09.2005 г.
0
 
 
Ами ако се ядосам? Така ще скоча и ще разпоря мръсните Ви крастави тела локомотифски, че ще Ви се иска да се обесите на силно миризливите си и пълни с локомотифски говна си черва. Ей, говеда, кой Ви научи да пишете, бре? И след като сте открили пътя към четмото и писмото, нещо хубаво не можахте ли да непишете, бе изроди мръсни, стихотворение някакво, любовна песен, нещо хубаво, ами се давите в собсвената си злоба и жлъч? Нещастници сте и това е, никой не може да Ви помогне.
Viva Canaries
на 18.09.2005 г.
0
 
 
Когато се говори за пловдивски футбол е редно тези, които са от Велбъжд да мълчат.
BOTEV_SS
на 18.09.2005 г.
0
 
 
BUFERI V DIVIQQQQQ 12 KRAG TRQBVA DA NAPRAVIM VOINATA
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев обяви колко са продадените билети за мача с Левски
Министър Цоков даде старт на държавните отборни първенства по шахмат
Гонзо: Евентуален фалит на Локомотив и Спартак би бил смъртоносен за българския футбол
Пловдивски съдия с назначение за европейските клубни турнири
Юноша на Ботев се завърна от контузия, повикаха го в националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: