Ботев не успя да победи Родопа в Смолян

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
19:37 / 17.09.2005
1019
Отборът на Ботев Пловдив не успя да победи може би най-слябия отбор в първенството на "А" група, този на Родопа. Срещата бе от 6-я кръг и завърши наравно 0:0.

"Канарчетата" започнаха добре мача с остри атаки към вратаря на домакините. С пропсуки се отличиха Видолов, Миленов, Саидходжа и Минев. Капитанът на "жълто-черните" Коже Видолов на няколко пъти имаше малшанс при преки свободни удари, когато топката минаваше на сантиметри над напречната греда.

През втората част "канарчетата" тотално отстъпи инициативата на домакините, които обсадиха вратата на своите гости. Много добре в състава на Родопа през второто полувреме се включи бившият играч на Ботев Караманов, който на няколко пъти застраши Арсов. Именно след едно влизане по крилото и центриране на Караманов, последва меле в наказателното поле на Ботев при което топката едва не навести мрежата на Арсов, но вратаря се справи.

Така Ботев не успя да спечели нови 3 точки.


Виж коментарите (31)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).