Седем медала и купа за най-техничен състезател за каратеките на Тракия

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
18:04 / 21.02.2021
3352
Днес приключиха първите национални първенства за мъже и жени в дисциплините ката и кумите по карате Шинкиокушин. Състезанията се проведоха в Севлиево, в зала "Дан Колов" при закрити врата предвид епидемичните мерки в страната.

Изключително трудно начало на състезателната 2021 година за каратеките на АСКК Тракия (Пловдив), които многократно спираха тренировъчния процес. Въпреки всички препядствия пловдивчани завоюваха 2 златни, 3 сребърни, 2 бронзови медала и купа за най-техничен състезател.

Със златни отличия се окичиха: Васка Мандалова /кумите, кат.60кг/ и Николай Димов /кумите 2ра девизия, кат.70кг./.

Сребърни медали спечелиха Александър Костадинов /кумите, 65кг/, който заслужи и купата за най-техничен състезател при мъжете, Мирослав Милев /ката/ и Дейвид Аптикадир /кумите 2ра девизия, кат.90кг/.

Бронзови медали заслужиха Георги Атанасов /ката/ и Светлана Тимова /ката/.

"Благодарим на всички трениращи, треньори  и състезатели за постигнатите успехи, за волята и духа, които показаха днес на татамито. Продължава тренировъчния процес на стадион "Христо Ботев" и СУ" Черноризец Храбър" за всички възрасти, а следващото национално първенство е планувано за месец април", съобщиха от АСКК "Тракия" (Пловдив).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).