Левски иска Георги Илиев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:24 / 23.09.2005
756
Левски иска да привлече една от звездите на Локомотив (Пд) Георги Илиев, научи „Меридиан Мач". Националът влиза в плановете на треньорското ръководство за подсилване на тима през зимната пауза, когато се отваря отново трансферният прозорец. За трансфера съдейства и лично селекционерът на националния тим Христо Стоичков, който в дните преди мачовете с Турция и Исландия демонстрира близост с Георги Илиев, докато клубният му треньор Едуард Ераносян не го включваше в групата за един от шампионатните мачове. Евентуалният трансфер е възможен и заради неясното положение на Локомотив (Пд), за което вчера намекна Ераносян, който дори заплаши, че може да си тръгне. Левски на всяка цена търси играчи, които да вдигнат класата на тима след слабия старт на сезона. В първенството „сините" допуснаха две равенства - при гостуванията си на Пирин 1922 и Берое, които ги отдалечиха от шампионската титла.

В евротурнирите пък Левски с кански мъки отстрани словенския Публикум и загуби първата среща от френския Оксер с 1:2. Идеята на щаба на „сините" е Георги Илиев да подсили дясната зона, което да даде повече свобода на Димитър Телкийски в средната линия. След успешния трансфер на Седрик Бардон се очаква в Левски да пристигне още един французин - игралият в Марсилия и Лийдс Шапюа.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).