ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (22) | Вчера (29)
Мая Илиева продава Локо Пд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:08 / 24.09.2005Коментари (24)3774
©
Вдовицата на Георги Илиев - Мая, ще продаде Локомотив (Пд) за 2 млн. долара, пише днес в."Меридиан Мач". Най-вероятните купувачи са президентът на Вихрен Коко Динев или соченият от куп медии за наркобос Христофорос Амантанидис, по-известен като Таке. Който и да вземе клуба, ще има гратисен срок до зимата да плати въпросната сума. Тя ще бъда натрупана от задаващата се продажба на почти всички звезди на пловдивчани начело с Мартин Камбуров.

Ако клубът премине в ръцете на Амантанидис, то от лятото техническия директор на "черно-белите" ще стане Даниел Боримиров. Той е женен за сестрата на Таке - Афродита. Догодина звездата на Левски става на 36 години и е решил да сложи край на състезателната си кариера.

Вероятността собственика на "Кошарите" Коко Динев да купи клуба е много по-малка от тази "черно-белите" да преминат в ръцете на Мантанидис. Динев е съгласен да помогне, купувайки двама от играчите от "Лаута". Това са Иво Михайлов и Александър Тунчев.

Най-верочтният нов собственик на отбора Христофорос Амантанидис вече работи по продажбата на някой играчи и новата селекция. както е известно след убийството на Георги Илиев на "Лаута" акостирах няколко играчи на изхвърления от "А" група Пирин. Това се предимно млади момчета около които ще се гради отбора.

Интересното е, че соченият за технически директор Даниел Боримиров вече е влязъл във функциите си и именно той е предложил Георги Илиев на Левски! Не е ясна съдбата на Емила Наков, който според запознати е в лоши отношения с Амантанидис.
Още по темата: общо новини по темата: 1
24.09.2005






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 26.09.2005 г.
0
 
 
Jalt Bokluk-Тъп и СТОЙНОСТЕН ЦЪРВУЛ С ТРАДИЦИИ локомотивец.
Jalt Bokluk
на 26.09.2005 г.
0
 
 
Sobstvenicite na Botev iskaha da prdadat Botev na Kiustendil no ne stana. A ne che Loko sa se prodali.A shto ne stana, ami shtoto Botev niama futbolnite tradicii na Loko a i publikata smotana i nekompetentna. Tova sa prichinite poradi koito Hero e otkazl J. Iliev ot Boetv. Oshte pomnia kolko RAZOCHAROVANI BIAHTE. Jalko che niamate doblest da si go priznaete. Az i zatova vi obisjdam, shtoto se edni zlobni, zavistlivi lajci.No vi razbiram. Vinagi ste bili v siankata na po- bednia no po-stoinosten LOKOMOTIV.
pesho
на 26.09.2005 г.
Пловдивчански
на 25.09.2005 г.
0
 
 
Предизвестения край на едно яко напъване и яко насиране Историята на Локомотиф Кюстендил е на път да приключи толкова бързо, колкото всички ние, честните ботевисти, предполагахме че ще трае. След като любимия на всички локомотифци бос на отбора и на една част от мафията в България беше застрелян като куче (преждевременна смърт, която определено му подхожда), отбора се кани да поеме друг мафиот - виден наркотрафикант и разпространител на дрога. Но този път боса на мефията е на едно много по-ниско ниво в йерархията на престъпния свят. Което предопределя бъдещето на т.нар. футболен отбор Локомотиф. Дааа, възход и падение на кюстендилските говеда. В Пловдив няма място за боклуци, отивайте си в Кюстендил.
Aнонимен
на 25.09.2005 г.
0
 
 
Не е лесно да си тъп пък било то и от Локо. Не си ли спомняш, че собствениците на Велбъжд искаха да купят Ботев, но не стана. Локото от Б група си продадоха гъзовете и сега берат плодовете.
Jalt Bokluk
на 25.09.2005 г.
0
 
 
Smeshno e fenovete na Trakia da govoriat za junushi. Te za parvi pat tiahnata istoria imat iadro ot sobstveni junushi. Za LOKO tova e bilo praktika ot 1936-2001. zlobni ste pichove. zatova vi naricham i bokluci.
koleloto se zavyrtia
на 24.09.2005 г.
0
 
 
Ne moga da poviarvam. t.n. "jalt bokluk" da kaje neshto dobro za oponentite na Lauta. Quote quote E imalo neshto choveshko ostanalo v tiah sled tezi godinki na absoliutna arogantnost i nezachitane na protivnika. E sega kogato slezete dolu v kalta cialata vi arogantnost kato bumerang shte se stovari v/u vas zashtoto s povedenieto si nakarahte vsichki da vi namraziat
nikoj
на 24.09.2005 г.
0
 
 
Totalno i bezvazvratno. Pak shte se sreshtnem sled 10 godini, kato si obigraete novoto otborche.
Aнонимен
на 24.09.2005 г.
0
 
 
Koлко титли и медали имате бе тъпанар? Всички отбори от Пловдив са дали и дават много добри футболисти. Колко от сегашните Ви титуляри са от школата на Локо?
Aнонимен
на 24.09.2005 г.
0
 
 
Koлко титли и медали имате бе тъпанар? Всички отбори са дали и дават много добри футболисти. Колко от сегашните Ви титуляри са от школата на Локо?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев обяви колко са продадените билети за мача с Левски
Министър Цоков даде старт на държавните отборни първенства по шахмат
Гонзо: Евентуален фалит на Локомотив и Спартак би бил смъртоносен за българския футбол
Пловдивски съдия с назначение за европейските клубни турнири
Юноша на Ботев се завърна от контузия, повикаха го в националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: