ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (22) | Вчера (29)
Феновете на Локо пътуват до Бургас за 3 лв.
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:20 / 26.09.2005Коментари (2)401
©
Срещу ОФК Београд 5те вагона фенове напълниха Централна гара - Пловдив. С три пъти повече запалянковци този четвъртък, гарата обещава да се пръска по шефовете.
На рекордно ниската цена от 3 лв. ще се возят феновете на Локомотив Пд, потвърдиха днес от фен-организацията. Българските държавни железници, с чийто влак ще се пътува от Пловдив до Бургас потвърдиха новината буквално преди минути. По този начин вече стартира записването за влаковата композиция от 15 вагона, която ще отпътува в четвъртък сутринта. От управата на фенклуба обявиха, че краен срок за записване няма, но призовават запалянковците да не чакат до последния момент, тъй като интереса към десанта с влак е доста голям и това може да затрудни както тяхната работа, така и има опасност от запълване на всички вакантни места в композицията.

След днешната дългоочаквана новина вече са ясни всички условия за пътуване до Бургас този четвъртък. Реваншът срещу Болтън ще струва на феновете на Локо Пд САМО 6 лв., като освен 3 лв. пътни в двете посоки, за същата цена ще се влиза и в горещия черно-бял сектор на десетхилядната агитка на пловдивчани. Записването вече тече усилено на магазина за фен-артикули в кв. "Лаута". То работи от 10.30 до 18.30 ч. до сряда. В деня на мача всеки може да заплати екскурзията си директно на Централна гара - Пловдив, но не по-късно от 9.30 ч. В този час се събират всички привърженици на черно-белите, а композицията се очаква да отпътува за източния черноморски град около 10.00 ч.

От БДЖ, които за пореден път направиха огромен жест за Локо-запалянковците увериха, че ако черно-белият клуб се пребори за участие в групите на УЕФА, държавната железница ще помага отново на феновете на смърфовете за да стигнат до стадиона, на който ще играят домакинския си мач от елитния евротурнир.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
АТАКА
на 27.09.2005 г.
0
 
 
Тази статийка е поредното доказатество за това че буферите са мангусти-прошляци. Ходят да просят евтин влак по 3 лв. от министъра, защото нямат 20 лв да си платят за пътя да гледат своя отбор. Те толкова пари накуп не са виждали. Цитат от агенция Фокус за срещата на мангустите с министъра: Ади батьее молям та дай ину вуак да одим на мурету, батьеее аз и той жинътъ муре нивгаш ни съм видялуу. Дай да видим нашту убау УОКУУУ.
Aнонимен
на 26.09.2005 г.
0
 
 
Neznam koi prodava otbora ama tova na snimkata mai e va6ia nov prezident.Do Burgas mai za tri leva 6e patuvate s na Joro katafalkite.Vsi4ki cigani vav buda bar
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев обяви колко са продадените билети за мача с Левски
Министър Цоков даде старт на държавните отборни първенства по шахмат
Гонзо: Евентуален фалит на Локомотив и Спартак би бил смъртоносен за българския футбол
Пловдивски съдия с назначение за европейските клубни турнири
Юноша на Ботев се завърна от контузия, повикаха го в националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: