Феновете на Локо пътуват до Бургас за 3 лв.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:20 / 26.09.2005
401
На рекордно ниската цена от 3 лв. ще се возят феновете на Локомотив Пд, потвърдиха днес от фен-организацията. Българските държавни железници, с чийто влак ще се пътува от Пловдив до Бургас потвърдиха новината буквално преди минути. По този начин вече стартира записването за влаковата композиция от 15 вагона, която ще отпътува в четвъртък сутринта. От управата на фенклуба обявиха, че краен срок за записване няма, но призовават запалянковците да не чакат до последния момент, тъй като интереса към десанта с влак е доста голям и това може да затрудни както тяхната работа, така и има опасност от запълване на всички вакантни места в композицията.

След днешната дългоочаквана новина вече са ясни всички условия за пътуване до Бургас този четвъртък. Реваншът срещу Болтън ще струва на феновете на Локо Пд САМО 6 лв., като освен 3 лв. пътни в двете посоки, за същата цена ще се влиза и в горещия черно-бял сектор на десетхилядната агитка на пловдивчани. Записването вече тече усилено на магазина за фен-артикули в кв. "Лаута". То работи от 10.30 до 18.30 ч. до сряда. В деня на мача всеки може да заплати екскурзията си директно на Централна гара - Пловдив, но не по-късно от 9.30 ч. В този час се събират всички привърженици на черно-белите, а композицията се очаква да отпътува за източния черноморски град около 10.00 ч.

От БДЖ, които за пореден път направиха огромен жест за Локо-запалянковците увериха, че ако черно-белият клуб се пребори за участие в групите на УЕФА, държавната железница ще помага отново на феновете на смърфовете за да стигнат до стадиона, на който ще играят домакинския си мач от елитния евротурнир.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).