ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (22)
Локо замина за Бургас без двама играчи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:45 / 27.09.2005Коментари (0)1358
©
Ераносян: "Дано не повторим грешката на ЦСКА с расистките подмятания."
На днешната пресконференция старши-тренорът Едуард Ераносян и шефът на фенклуба Мартин Вълков-Умброто призоваха верните привържаници на Локо Пд да се въздържат от расистки действия, спрямо футболистите на Болтън. "Незнам колко хора знаят, но заради действията на червената публика на мача ЦСКА-Ливърпул, УЕФА е назначила трети делегат на мача, който да следи специално поведението на българската публика и отношението й към футболистите, които са в опасност от расистки нападки. Надявам се този делегат да остане без работа в нашия мач." съобщи Вълков. Преди него Едуард Ераносян отдели много време, в което изрази увереността си, че публиката на черно-белите няма да донесе ненужни и дори опасни главоболия и финансови санкции на клуба, както от подобни действия, така и от безредици по време на срещата.

Ераносян изрази мнението си, че Болтън е отборът, който е фаворит в този мач и превъзхожда момчетата му в почти всички отношения. Според изявленията на Едо на днешната пресконференция отборът на "железничарите" има едва 10% шанс да продължи напред в груповата фаза на турнира. Това обяснява и високомерието, с което англичаните подхождат към сблъсъка. "След два месеца никой няма да го интересува как е играл Локомотив в Англия, но загубата от 1:2 ще си остане. Щом Болтън ни победиха с 2:1 в първия мач е разбираемо те да мислят повече за следващия си шампионатен сблъсък на Острова, както и да отказват тренировка на българска земя. Нашата победа би дошла трудно и шансът да я постигнем е твърде малък. Но все пак аз се надявам момчетата ми да надскочат собствените си сили и да играят на предела на възможностите си, защото го дължат на паметта на президента Георги Илиев, както и на всичките тези фенове, които ще ни подкрепят в Бургас. Не очаквам съперникът ни да се затвори, тъй като англичаните държат един и същи стил на игра и той проповядва преследване на победата във всеки един мач. Съмнявам се да излязат с 10 души защита и да играят за 0:0." коментира Ераносян. Надеждите на Илами Халими да попадне в групата за мача се повижиха, но все пак си остават ниски. Албанецът се чувства по-добре, но всичко зависи от състоянието му в минутите преди началото на мача. За Бургас малко след 11.00 ч. потеглиха почти всички играчи, с които наставникът разполага. В града под тепетата останаха единствено Саша Лазаревски и Недялко Хубенов.

След напускането на Ераносян от залата за пресконференции шефът на фенклуба Мартин Вълков отговори на въпросите на журналистите. "Към днешна дата имаме 1500 продадени билета, като основната бройка от тях ще се продава на касите в Бургас. За местната публика сме отпуснали 500 бройки и се надяваме много бургазлии да дойдат, защото не всеки ден в града им идва силен английски отбор. Във връкза с екскурзията, която тече като записване от вчера /бел. ред понеделник/ от 15 ч. до днешна дата има около 200 записани, а имайки предвид засилващата се активност мисля, че ще напълним всичките 15 вагона отпуснати ни от БДЖ. Тук е мястото да благодаря на транспортния министър Петър Мутафчиев и шефът на БДЖ Наско Цанев за съдействието, което ни оказаха. Чудесните ни взаимотношения започнаха още миналата година, когато се прояви разбиране, затова че играем мачовете си далеч от града ни и се радвам, тъй като това ще продължи и занапред. Всичко около хориографията ни е съгласувано с бургаската полиция и в нея не се включват никакви пиротехнически ефекти. Около организацията всичко е изчистено - групата от влаковата композиция ще бъде поета от гарата и ще бъде съпроводена до входовете на стадиона. Имам уверението за огромна колона от коли, които ще отпътуват за Бургас. Имам намерението да се свържа с хора от КАТ, за да се вземат мерки за по-бързото преминаване на колите ни по пътя за южния град. Във връзка с това мисля, че стадионът ще е препълнен. Присъствието на близо 1500 души от Англия не ни притеснява. В Болтън бяхме група от 150 души и въпреки това надвикахме домакините. Знам възможностите на нашата агитка и не се и съмнявам, че ще направим по-добра атмосфера от всеки друг път." завърши Умброто.
Още по темата: общо новини по темата: 38
29.09.2005
28.09.2005
28.09.2005
28.09.2005
28.09.2005
28.09.2005
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ботев обяви колко са продадените билети за мача с Левски
Министър Цоков даде старт на държавните отборни първенства по шахмат
Гонзо: Евентуален фалит на Локомотив и Спартак би бил смъртоносен за българския футбол
Пловдивски съдия с назначение за европейските клубни турнири
Юноша на Ботев се завърна от контузия, повикаха го в националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: