Кокала: Ботев игра безобразно, чужденците още не се познават! Минчев е готов за национала

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
17:12 / 19.04.2021
6257
Бившият треньор на Локомотив (Пловдив) Емил Велев направи традиционния си обзор на мачовете от 24-ия кръг в Първа лига. Кокала разкритикува играта на чужденците в Ботев (Пд), които според него още не се познавали. В същото време ексцентричният специалист похвали нападателя на Локо (Пд) Георги Минчев и обяви, че той е готов за националния отбор.

Ето какво заяви специалистът пред gong.bg за мачовете на пловдивските отбори:

Не съм изненадан от победата на Славия в Пловдив. Загорчич не е нов треньор за отбора, той си е правил и селекцията, и подготовката през лятото. С две промени в състава, но много важни, той даде друг облик на тима. Тромавият централен защитник Гандри напълно логично бе изваден от състава и вместо него игра Емил Виячки. В атака пък заложи на познатия Ивайло Димитров-Косъма и това веднага донесе успех. Очаквам Славия да измести Ботев от първата четворка и спокойно да доиграе първенството. Пловдивчани бяха безобразни и оправданията с нарушена подготовка заради коронавируса едва ли интересуват някого. Отборът се напълни с чужденци, които подобно на ЦСКА май още не се познават. Няма го Тошко Неделев, който е повече от половин отбор, а видно е, че от отсъствието му страда и играта на Атанас Илиев.

Закономерна бе победата на Локомотив Пд в Монтана, защото отборът разполага с много по-класни футболисти. Като голмайстора Георги Минчев, който вкара прекрасно попадение от фаул. Беше взет за резерва на Анте Аралица, но после се видя, че дори е по-добър от него. Бърз, техничен, играе добре и с глава, и с двата крака. И е в най-хубавата възраст - на 25 години. Готов е за националния отбор. Учудвам се, че футболистите на Монтана заложиха на центрирания при тези високи защитници на Локомотив Пд. Бяха обречени на неуспех, както и стана.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).