Какво начало на шампионския плейоф! Локо удари Ботев в дерби на Лаута

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
08:49 / 29.04.2021
6147
Локомотив (Пловдив) започна с победа участието си в плейофите за определяне на шампиона в Елитната юношеска група до 17 години! Черно-белите надвиха градския си съперник Ботев с 3:2 в интригуващо пловдивско дерби, което се игра на изкуствения терен на “Лаута".

И петте попадения паднаха през второто полувреме. Локомотив откри резултата в 50-ата минута. Даниел Маджаров стреля от фаул, топката се размина с няколко играчи и влетя в мрежата на Ботев за 1:0.

В 60-ата минута "канарчетата" изравниха. Никола Гелин нахлу от дясно в наказателното поле и се разписа за 1:1. Още в следващата атака Петър Андреев стреля опасно от фаул, а топката “облиза" горната греда на вратата на “жълто-черните".

Натискът на Локомотив продължи и даде резултат в 62-ата минута. Центриране от корнер бе засечено от Петър Андреев за 2:1. Ботев отново възстанови равенството в 71-ата минута. Никола Гелин с изстрел от дистанция вкара за 2:2.

Само минута след това Локомотив стигна до дузпа, след като Иван Узунов бе спънат в наказателното поле. Зад топката застана Петър Андреев, който хладнокръвно реализира за 3:2. Няколко минути преди края Мартин Иванов можеше да направи победата на "смърфовете" по-изразителна, но топката срещна гредата.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).