ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (22)
Алърдайс: Загуба от Локомотив може да се превърне в бедствие
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:30 / 28.09.2005Коментари (2)880
©
Мениджърът на Болтън Сам Алърдайс се страхува, че евентуален провал срещу Локомотив (Пд) утре може да сложи началото на криза в отбора, каквато вече е налице в Евертън. От началото на сезона “карамелите” разочароват напълно, след като заемат последното място в Премиършип, отпаднаха от квалификации в Шампионската лига, а преди две седмици загубиха с 1:5 гостуването си на Динамо (Букурещ) с 1:5 в първа среща от първия кръг на турнира за Купата на УЕФА. Болтън пристига в Бургас с крехкия си аванс от 2:1. “Случващото се с Дейвид Мойс (б.р.-мениджърът на Евертън) и отличен пример за лошата страна на евроучастието на отборите. Всички искаме да разберем какво е да играеш в Европа, но там много често дебне опасност”, коментира Сам Алърдайс пред таблоида “Сън”. Наставникът на “Уондърърс” даде за пример и Джорд Бърли, който водеше Ипсуич – “Той не успя да подобри резултатите си в първенството, защото беше зает с турнира за Купата на УЕФА и затова в крайна сметка загуби поста си”. Болтън ще влезе в доходоносните групи на турнира за Купата на УЕФА, само ако оцелее в битката с Локомотив. “Самото ни класиране за УЕФА е исторически момент за клуба, но няма да ни е приятно, ако не стигнем до групите на турнира. Според мен точно в тази фаза започва истинската борба”, добави Алърдайс. Ще бъде голямо разочарование, ако се препънем в първото препятствие, след като миналия сезон хвърлихме толкова много усилия, за да се класираме за участие в турнира”. Големия Сам призна, че не се чувства сигурен за работата си, защото в днешно време напрежението е огромно и ако не постигаш добри резултати, никой не те гледа кой си – Жозе Моуриньо, Алекс Фъргюсън или който и да е. “Когато не оправдаваш парите си, хората се обръщат срещу теб и искат промяна”, поясни Алърдайс. Мениджърът на Болтън ще разбере днес по обяд дали ще може да разчита на контузения Гари Спийд и от това ще зависи дали той ще се качи на самолета. Другите проблемни играчи на “Уондърърс” са Иван Кампо, Ники Хънт и Абдулайе Файе. Информацията е на Focus-sport.net.
Още по темата: общо новини по темата: 38
29.09.2005
28.09.2005
28.09.2005
28.09.2005
28.09.2005
27.09.2005
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Prosto LOKO
на 28.09.2005 г.
0
 
 
КАКВО Е ДА СИ ФЕН НА "ЛОКОМОТИВ" ПЛОВДИВ? 28.09.05 Ако веднъж се "разболееш" от болестта, наречена "Локо", ако един ден се събудиш обсебен от по-добрата, черно-бялата идея, ако изведнъж или постепенно се отдадеш на добродетелите на религията, проповядвана от едни от най-демократичните и свободолюбиви умове на нашия древен, красив и космополитен Пловдив и станеш неин достоен последовател- тогава какво?... Ами- поздравления! Ти ВЕЧЕ си различен човек! По-добър и по-благороден от когато и да било преди това. Ти започваш един НОВ, по-целенасочен и по-добър живот, защото... Просто защото ЧЕРНО-БЯЛАТА ИДЕЯ ОЗНАЧАВА ЛЮБОВ! Да обичаш клуба си, отбора, играчите и треньорите му, публиката и старите, но предани негови фенове, да заспиваш с мечтата да видиш любимците си в Европа и да се събуждаш с надеждата, че ЕДИН ДЕН това ще стане... И ето че ТОЗИ ДЕН може би... може би дойде!!! Може би това е денят 29 септември 2005 година! Може би имаш уникалната възможност да станеш жив и пряк свидетел на бляновете на не една или две генерации ревностни поддръжници на великата черно-бяла идея? Толкова е хубаво, че чак не е за вярване! В тази връзка искам да споделя собственото си мнение, че ние, българите имаме навик да чукаме на дърво, на маса, на глава и т.н.: сакън, да не чуе дяволът... Обаче на мен ми се струва, че моментът е такъв, щото не мълчанието и кротуването, не чукането по прогнили дъски и замътени глави, а ЗАСТАВАНЕТО, ИМЕННО ЗАСТАВАНЕТО С ЦЯЛ РЪСТ ЗАД ОТБОРА НИ- СИМВОЛА НА НАШАТА ИДЕЯ, чиито достойни поддръжници сме ние е най-доброто и достойно поведение в момента! А той е исторически! Както по отношение на миналото на "Локомотив" Пловдив, така и най-вече по отношение на бъдещето. Едно бъдеще, което и най-изявеният съвременен Нострадамус не може да предскаже! Това е. Ако обичаш отбора си, ако искаш да си част от неговото ярко и достойно присъствие в Европа, закъдето същият този отбор е тръгнал още в далечната 1963 година- денят 29 септември е ТВОЯТ ДЕН!!! Какво е да си фен на "Локомотив" Пловдив? Много просто. Да обичаш клуба, отбора си, да болееш за тях и... да им помогнеш тогава, когато и те, и всички ние- които сме радетели на по-добрата, на по-човечната идея- черно-бялата- имаме уникалната възможност да бъдем в авангарда на бъдещото българско присъствие в Европа! Там, закъдето посредством любимия ни клуб сме тръгнали от преди 42 години. И където всъщност ни е мястото! Атанас Бардуков
Jalt Bokluk
на 28.09.2005 г.
0
 
 
A dano. Sami, 98 % ot Plovdiv ti jelae Neuspeh.Samo LOKO.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев обяви колко са продадените билети за мача с Левски
Министър Цоков даде старт на държавните отборни първенства по шахмат
Гонзо: Евентуален фалит на Локомотив и Спартак би бил смъртоносен за българския футбол
Пловдивски съдия с назначение за европейските клубни турнири
Юноша на Ботев се завърна от контузия, повикаха го в националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: