Гари Спийд и Ради Джайди останаха в Англия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:30 / 28.09.2005
882
От Болтън Уондърърс потвърдиха, че двама от важните им играчи, сред които и звездата на клуба Гари Спийд, който вкара единствения гол при победата на Болтън над Портсмут миналата неделя, не са отпътували за България. И двамата страдат от контузии. Това е голям плюс за Локо, особено като се има в предвид, че и звездата на "черно-белите" Мартин Камбуров също няма да участва. Абдула Файе обаче се е възстановил на време и е в групата на Сам Алърдайс, която ще пристигне по-късно тази вечер в крайморския град.

Очаква се утре по обед да стане ясен състава на пловдивския тим. Ераносян обяви, че вече е построил схемата, но ще я съобщи броени часове преди мача.

Мачът Локомотив Пд - Болтън е утре от 17:55 ч. и ще бъде предаден на живо в Sport.Plovdiv24.com. Освен подробните коментари за случващото се на стадиона и актуална информация около двубоя, потребителите на Plovdiv24.com ще могат да се включат в чат помежду си и да коментират играта на двата тима.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).