
ЗАРЕЖДАНЕ...
Шеф Андре Токев изуми всички със съставката, която добави към ястие | ||||||
| ||||||
С феноменална бързина шеф Токев приготви раци със спанак, баница с агнешки мозък и левурда, и ги гарнира с желирана майонеза. След това забърка бульон и го филтрира през черна пръст, към която добави мащерка и сурови гъби. "Дълбочината на този бульон е невероятна, страхотно вкусотия!“, каза шеф Роу, докато отпиваше от течността и накара сдържания Андре да не скрие удоволствието, което се показа на лицето му. |
Още по темата: | общо новини по темата: 3169 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница |
За контакти:
тел.: 0886 59 82 67
novini@plovdiv24.bg
гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg