Ботев изпусна като гост водача в класирането

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
18:39 / 01.10.2005
1433
Ботев загуби с 2:3 от Вихрен в мач от 8-ми кръг на "А" ПФГ днес пред 1500 зрители на стадиона в Сандански. Пловдивчани започнаха твърде слабо мача, за което допринесоха и тежките условия на градския стадион в южния град. Силен дъжд съпровождаше играта на двата тима още от самото начало на двубоя.

В първото полувреме отборът на Вихрен успя да преодолее трудностите по терена и да се мобилизира. Те създадоха абсолютен фурор на терена с 3 гола в рамките на по-малко от 10 минути. Домакините откриха резултата в 21 минута с гол на Саша Симонович. Португалецът Фортадо бе точен за отбора си в 28-та минута, като се възползва от забавеното темпо и само минута по-късно вкара трети гол. При 3:0 Вихрен вече бяха сигурни в победата си, което ги разконцентрира макар и леко. Отборът на Ботев получи психическа подкрепа от старши-треньора си Ясен Петров и успяха да се върнат в играта. Така през 39-тата минута Въргов след подаване от Видолов успя да уцели вратата на домакините и отбеляза гол за Ботев. В 45-тата минута пък Андонов върна надеждите на пловдивчани с втори гол във вратата на Вихрен.

През второто полувреме нито един от двата отбора не успя да отбележи гол. Вторите 45 минути обаче отборът на Ботев успя да запази добрата си игра от края на първото полувреме. Те държаха мача, но само малшансът им попречи да изравнят резултата. Доста жълти картони паднаха след почивката. В жълто бе оцветен дори старши-треньорът на Ботев Ясен Петров след остра реакция от негова страна.

Въпреки загубата трябва да се отбележи силната игра на Ботев. Вихрен пък показаха, че не може би не случайно са на 3-та позиция във временното класиране на "А" ПФГ. Тимът от Сандански излиза на първо място във временното класиране поне до утре, когато са мачовете на Левски и ЦСКА.

Можете да проследите мача минута по минута от живото му предаване в Sport.Plovdiv24.com ТУК.


Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).