Емо Наков ще е новия президент на Локо Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:15 / 02.10.2005
744
Емил Наков е взел трудното, но изключително мъжко решение да поеме делата в Локомотив (Пд), чийто шеф Георги Илиев бе убит на 25 август. Акциите на клуба вече са прехвърлени на изпълнителния директор, пише днес "7 дни спорт". Възможно е леко забавяне на официалното встъпване на Наков в длъжност. Предстоят уточнения на структурата, по която ще се управлява шампионът за 2004 г., и други текущи въпроси. Изпълнителният шеф обаче разчитал, че ще получи широка подкрепа в трудната си мисия. - Промени в ръководството на клуба няма. Не коментирам слухове - отсече Емил Наков пред "7 дни спорт" снощи. Той обясни, че в понеделник ще бъде определена дата за общо събрание на клуба. То ще се състои в края на месеца. - Ако тогава акционерите преценят, може и да има промени. Ще бъдете запознати с тях, както и с някои документи - каза още изпълнителният шеф.

Емил Наков е във футбола вече 10 години. Той заемаше ръководен пост още във Велбъжд, преди Георги Илиев да премести отбора в Пловдив. За този перод тимът от Кюстендил завърши два пъти на трето място в първенството и игра финал за купата.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).