Локо загуби голов трилър на "Надежда"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
18:11 / 02.10.2005
835
Локомотив Пловдив загуби от софийския си съименник с 4:2 в голов трилър на стадиона в квртал "Надежда".

Домакините играха по-добре и заслужено в 26-та минута Саша Антунович успя да прекара топката под плонжа на вратаря вратаря Васил Камбуров. До края на полувремето "смърфовете" непоказаха нищо особенно на терена, като ключови състезатели в състава на гостите като Камбуров и Жоро Илиев се "скриха" от играта.

Второто полувреме започна равностойно, но "черно-белите" бяха по-настойчиви и логичното се случи. В 52-та минута Кризманич успя да вкара избита от вратаря на домакините Голубович топка. След гола възпитаниците на Едуард Ераносян се активизираха, но устрма им бе сломен само за три минути. Първо в 68-та минута Генков успя да изведе столчините желизничари напред. Три по-късно съдята свири дузпа за домакините. Орачев застана зад топката, шутира, Васил Камбуров успя да спаси и избие топката, но притичали Генков е довкара.

Десетина минути след като резултата стана 3:1 Красимир Димитров от състава на гостите бе изгонен за втори жълт картон след груб фаул в центъра на терена.

В 87-та минута Камбуров върна донякъде надеждите на 300-та пловдивски фена, пропътували разстоянието до София със своя специалитет гол от пряк свободен удар.

В даденото от съдята продължение след контра на домакините Руменов прехвърли Камбуров и по този начин оформи крайното 4:2 за Локо Сoфия.

Проследете развоя на срещата по минути ТУК.




Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).