Стоян Колев е новият вратар в националния отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:45 / 03.10.2005
1048
Стоян Колев е новото име в националния отбор по футбтол, след като вратарят на Левски Георги Петков бе освободен от селекционера Христо Стоичков. Петков от дълго време лекува травма на глезена и Стоичков обясни, че предвид важните мачове на Левски в турнира за Купата на УЕФА му е необходима почивка. "Не е проблем за националния отбор това. Той винаги е давал максимума във всеки мач", обясни Стоичков.

На 8 октомври домакинстваме на Унгария, а на 12 октомври гостуваме на стадион "Таали" в Малта. Старши-треньорът Стоичков събра днес футболистите на възстановителна тренировка. Вратарят на пловдивските железничари ще пристигне в лагера на националите довечера. На националния стадион не се явиха Стилян Петров, Мартин Петров, Валери Божинов, Бербатов и Иванков. От тях всички без Бербатов ще пристигнат днес в София. Нападателят на Леверкузен пристигна още вчера в родината, но освободен лично от Стоичков за първия ден на тренировката.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).