Ексклузивно: Шеф на Ботев с любопитно изказване за Зингаревич, акциите и Неделев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
18:40 / 16.06.2021
10172
Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Даниел Серехидо направи интересно изказване по темите, които в момента интересуват най-много привържениците на отбора - прехвърлянето на акциите и договора на Тодор Неделев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Испанският шеф бе в Коматево, за да говори предимно по темата за дублиращия тим на "жълто-черните", но се съгласи да коментира и другите теми.

"В последната фаза на преговорите сме с Тодор Неделев. Очакваме да финализираме нещата максимум до две седмици. Но той ще пътува с отбора за Турция", заяви Серехидо пред камерата на Plovdiv24.bg.

"Говоря си с г-н Зингаревич всеки ден. Но той не е тук, в Пловдив. Очаквам да дойде на лагера в Турция и след това в Пловдив. Но не е задължително присъствието му в България, за да бъде завършена сделката с акциите", каза още изпълнителният директор на Ботев.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Серехидо, както и на треньора на дублиращия тим Стефан Стоянов!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).