Свободните агенти победиха отбор от Втора лига

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:22 / 01.07.2021
2273
Отборът на играчите без договор, организиран от Асоциацията на българските футболисти, победи втородивизионния Струмска слава с 3:2 в контрола, която се игра в Добринище.

Резултатът бе открит в 30-ата минута, когато футболист на тима от Радомир изненада противниковия вратар с удар от дистанция.

Десет минути по-късно след една изритана напред топка Петко Петков се пребори с двамата централни защитници на Струмска слава и вкара за 1:1.

В самия край на първото полувреме обаче втородивизионният тим отново излезе напред в резултата. При една бърза контраатака футболист на Струмска слава бе фаулиран в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Тя бе реализирана за 1:2.

В 64-ата минута Александър Славейков се пребори за една висока топка и подаде към Росен Виденов. 17-годишният нападател напредна и завърши самостоятелната си акция с шут в мрежата за 2:2.

В 85-ата минута Итън Стоилов донесе победата за свободните агенти след прецизен шут с левия крак от границата на наказателното поле – 3:2.

Това бе втора контрола за тима на свободните агенти, като преди това те завършиха 1:1 срещу Марек.

Отборът на играчите без договор се организира за 14-и пореден път от Асоциацията на българските футболисти, с подкрепата на БФС. Целта на проекта е футболистите да водят нормален тренировъчен процес и да се подготвят за новия сезон, докато търсят нови отбори, в които да продължат кариерата си.

"Доволен съм от момчетата, които въпреки че са на 8-9 дни подготовка, се представиха много добре. Мисля, че има полза от това, което правим. Така или иначе целта на тези млади момчета е да бъдат забелязани и да си намерят добри отбори“, заяви треньорът на отбора на АБФ Румен Стоянов.

Тимът на свободните агенти игра в състав:

Николай Радев, Анатоли Киков, Любомир Деспотов, Виктор Колев, Пламен Ангелов, Николай Хаджиниколов, Кристиан Миланов, Владислав Георгиев, Петко Петков, Александър Славейков, Хосеин Трайков (Стоян Деспотов, Баръш Николаев, Итън Стоилов, Росен Виденов).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).