Любопитни кадри от Трибуна "Бесика", яко се лее бетон

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:28 / 01.07.2021
6725
Изграждането на Трибуна "Бесика" от стадион "Локомотив" върви в бързи темпове, провери Plovdiv24.bg. В момента се налива 50-сантиметров фундамент. След това ще се прави дренажен насип, който служи за отвеждане на обратните води. През него минава цялата водопроводна система - водопроводна и елчаст, обясниха за Plovdiv24.bg от фирмата изпълнител.

След като се положат тези тръби, предстои да се изгради 20 сантиметра бетон за настилка, която е двойно армирана. Това всъщност ще е Кота нула за нивото на помещенията, които ще бъдат под Трибуна "Бесика“.

Оттам нататък следва да се изгради стената откъм тревния терен. Това всъщност ще е парапетът, който ще е на първия ред на трибуната. Така реално ще се отдели игралното поле от строителната площадка, и ще може отборът да провежда домакинските си мачове, а строителите да работят по изграждането на трибуната. Освен това теренът ще бъде обезопасен с мрежа и строителна ограда, научи още Plovdiv24.bg.

Гледайте в прикаченото видео любопитни кадри от изграждането на "Бесика"!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).