Емо Наков: Няма да продаваме Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
18:15 / 05.10.2005
1422
Днес се проведе пресконференция на стадион "Локомотив" по повод уволнението на старши-треньора на клуба Едуард Ераносян. Самият Ераносян говори кратко и каза, че се разделя с клуба с най-добри чувства. Той каза още, че ако не се бе получил онзи нелеп гол на мача с Болтън сега нямаше да се говори по тези, а по съвсем други теми около Локо Пд. Ераносян пожела успех на клуба.

Изпълнителният директор Емо Наков пък обяви, че няма никакви интереси към клуба и клубът няма да бъде продаден. Той отрече също така слуховете, че има вече спазарени играчи. За момента не се предвижда продажбата на играчи, успокои събралото се журналистическо множество Емо Наков. Той каза, че това са спекулации. Наков обаче съобщи и очакваното стесняване на бюджета. Тази новина се очакваше, след като финансовия благодетел, който даваше пари за всичко нужно в Локо Пловдив Георги Илиев бе убит в Слънчев бряг.

За новия треньор Аян Садъков изпълнителния директор потвърди и каза, че той е избрал помощниците, с които е работил и Ераносян. Ремонт на стадиона също не е предвиден, както не е бил предвиден и преди единствено поради липса на средства.


Виж коментарите (31)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).