Ераносян отива в Португалия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:36 / 07.10.2005
836
Уволненият от Локо (Пд) Едуард Еряносян най-вероятно ще замине в скоро време за Португалия, за да поеме местен втородивизонен отбор, стана ясно вчера. Варианти за 44-годишния етнически арменец с португалски паспорт били Лейшоеш и Салгейрош, пише в. "24 часа".
Според запознати Ераносян имал оферти и от два елитни български тима, но това не са Берое и Нафтекс.

Бившият главен мениджър на Локо (Пд) Христо Бонев-Зума пък може да бъде върнат в отбора, тръгна слух в Пловдив вчера. Той щял да консултира новия старши треньор на "бяло-черните" Аян Съдъков, ако той потърси неговата помощ. Самият Бонев не отрече това. "Готов съм винаги да помогна на любимия си отбор, стига да има нужда от мен. Дори и да съм в чужбина, веднага се връщам", каза пред "24 часа" Бонев вчера. Той бе елиминиран от Локо в края на миналия есенен полусезон след шумен скандал с Ераносян. Междувременно новият наставник на Локо Аян Садъков от вчера си има и нов помощник в екипа. Това е бившият футболист на клуба Асен Чотров, който доскоро водеше тима на юношите старша възраст.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).