Любимецът на "черно-белите" фенове Ален Ожболт с нов трансфер

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
10:19 / 22.07.2021
5555
Един от големите любимци на привържениците на Локомотив Пловдив - Ален Ожболт, избра ново предизвикателство за своята кариера, провери Plovdiv24.bg. Словенският нападател, който преди месец навърши 25 години, ще играе в елитното първенство на Израел.

Ожболт подписа договор за един сезон, с опция за удължаване с още 12 месеца, с местния Апоел (Хайфа). Той е преотстъпен от Слован (Братислава), с който стана шампион и през миналия сезон се отчете с 11 попадения в 26 официални мача.

Ален Ожболт се превърна в любимец за феновете на Локомотив, след като отбеляза феноменален гол с пета във Финала на финалите срещу Ботев (Пд) на 15 май 2019 година. Неговото попадение донесе и историческа първа Купа на България във витрината на клуба.

"Работихме усилено за този трансфер, за да подпишем с качествен футболист. Сигурен съм, че Ален ще надгради своята досегашна кариера и ще добави много повече качество на нашата атака", заяви собственикът на Апоел (Хайфа) Йоав Кац.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).