Сашо Тунчев: Съдията ни ощети, съперникът играеше на предела на грубостта

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
22:53 / 22.07.2021
4043
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев похвали феновете на отбора за подкрепата им при победата над Словачко с 1:0. Според младия специалист съдията е ощетил черно-белите.

Ето какво каза Тунчев след края на двубоя от Лигата на конференциите:

Беше доста трудно. Видяхме един корав съперник, физически здрави, играеха на предела на грубостта. Съдията пусна малко по-свободна игра, но най-важното е, че не допуснахме гол. В България сме свикнали за всяко нещо да се дава фаул и жълт картон. Виждате, че в Европа съдиите са различни. Но малко или много днес реферът ни ощети. Но както и да е.

Момчетата се справиха с изклрючение на една-две ситуации. Но за да постигнем синхрона и класата, която притежавахме, ще ни трябва още време. На полувремето им казах да бъдат търпеливи. Да не бързат и да внимават с тези изритани топки. Със сигурност в реванша ще очакваме по-различен отбор на Словачко. Но ако искат да победят, трябва да ни отбележат гол.

Ние имаме фантастични фенове. Независимо какъв е резултатът, те винаги са зад нас и дават криле на футболистите да се борят до края. До мача с Лудогорец ще направим всичко възможно да възстановим играчите. Ще преценяваме – ако някъде имаме проблем, по-добре да не рискуваме.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).