Ераносян: Чехите не са извънземни, но Локо има нужда и от късмет

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
13:25 / 28.07.2021
4208
Легендата на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян пожела успех на любимия си отбор в утрешния реванш с чешкия Словачко от втория предварителен кръг на турнира Лига на конференциите. Под ръководството на специалиста черно-белите станаха шампиони (2004) и спечелиха Суперкупата на България (2004) и бронзовите медали (2005).

"Много искам отборът да успее да задържи аванса, който си извоюва с късния гол в първата среща. Ще стискам здраво палци на Локо и на останалите наши отбори. Чехите са добър отбор, но не са извънземни. Отборът трябва да покаже характер, но има нужда и от късмет. След това го чака много тежко препятствие в лицето на Копенхаген, но за всички ще е добре Сашо Тунчев и момчетата му да успеят да изпълнят целта си“, коментира пред "Мач Телеграф“ Едуард Ераносян.

"Футболистите и на Локомотив, както и на всички български отбори, трябва да показват самочувствие. Няма от какво да се притесняваме и да се подценяваме. Да, чехите бяха на европейското първенство и играха силно, но и ние имаме своите силни страни. Не бива да изпускаме и най-малките шансове, които ни се отдават. Европейското участие е цел, която се преследва месеци наред и за всички, които сме свързани с тази игра, е добре да имаме повече победи“, добави легендата на Локомотив Пловдив.

"Надявам се ЦСКА също да отиде напред. Стойчо Младенов ми е личен приятел и го подкрепям изцяло. Сигурен съм, че той ще промени играта на "червените“. В успеха на Лудогорец съм сигурен, но Арда наистина изтеглиха много тежък противник“, каза още Едуард Ераносян.

В момента той е отдаден на свой сериозен бизнес проект. Заради него Едо пренебрегна няколко оферти да се завърне във футбола и ще го направи само при достатъчно примамливо предложение.

"Говорим за силно предизвикателство, не толкова за финанси“, категоричен е Ераносян.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).