Крушарски: След Копенхаген взимаме Ливърпул! Настроението е пивко, победата е по-сладка от гаджетата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
08:48 / 30.07.2021
6302
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски бе в перфектно настроение при завръщането на отбора от Чехия. Снощи неговите подчинени отстраниха Словачко с дузпи и се класираха за третия предварителен кръг в Лигата на конференциите

"Ще почиваме малко, събираме кислород и тръгваме нагоре. Това не беше най-голямата ни победа, най-голямата беше играта срещу Тотнъм. Сега идва ред на Копенхаген, след това да вземем и Ливърпул", заяви Христо Крушарски.

"Победата е най-сладкото нещо. По-сладко даже от гаджетата. Каква е атмосферата в отбора? Сега ще я видите. Всички са настроени пивко. Няма умора, Ще играем и всеки ден, ако трябва. Сега отиват директно да тренират и в неделя на мач. Ние не сме като другите - да хленчим. Защо да е къса скамейката? Играчите тепърва почват, още е рано. Има време, докато се уморят", допълни бизнесменът. 

Той даде и кратка прогноза за предстоящия сблъсък с датския Копенхаген: "Знаете моето мнение - винаги победа! Няма да казвам точен резултат, този път само победа!", завърши собственикът на ПФК Локомотив Пловдив.

Гледайте в прикаченото видео цялото му изказване на летище София!



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).