Това са двамата чужденци, с които Локо ще подпише всеки момент

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:12 / 30.07.2021
6823
Съвсем скоро Локомотив Пловдив ще подпише с двете чуждестранни попълнения, които отдавна тренират с отбора и бяха одобрени от треньора Александър Тунчев. Това потвърди самият наставник при кацането на летище София рано тази сутрин след епичната победа над чешкия Словачко в Лигата на коференциите.

"Със сигурност ще се опитаме да се подсилим на някои позиции. Има две момчета, които бяха на проби. Надявам се в най-кратко да успеем да ги картотекираме", заяви Тунчев.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че въпросните попълнения са французинът Венсан Марсел и канадецът Джон Пол. Марсел е ляв халфбек, на 24 години, има мачове за Троа и Ница, а за последно е бил във втория отбор на португалския Витория Сетубал.

Джон Пол е на 22 години и играе като централен нападател. В България го води бившият шоумен Кофе Бабоне, а преди повече от месец Пол бе представен като ново попълнение в Струмска слава, но впоследствие трансферът се провали.

Александър Тунчев коментира и привличането на бившия вратар на Байерн (Мюнхен) Лукас Редер: "Треньорът на вратарите си е специалист в тази област. Разговарях и със Стоян Колев. Неговото мнение бе, че не трябва да прибързваме с включването на Лукас, защото имаме такъв случай, в който се взима добър вратар, има натиск и щом го е пуснал, не се е получило едно от най-добрите решения. Ние говорихме с него, обяснихме му, че искаме постепенно да го интегрираме".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).