ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (21) | Вчера (29)
Висла (Краков) иска Камбуров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:51 / 11.10.2005Коментари (1)554
©
Шампионът на Полша Висла (Краков) от няколко седмици следи голмайстора на „А" група Мартин Камбуров, съобщиха за „Меридиан Мач" от клуба. Националът е основният вариант за заместник на новия съотборник на Стилян Петров в Селтик Мачей Журавски. Нападателят бе привлечен на „Паркхед" срещу солидната трансферна сума от 3,1 милиона евро. След напускането на Журавски и на другия водещ голмайсор на Висла - Томаш Франковски, който подписа с испанския Елче, тимът от Краков спешно се нуждае от класен реализатор. Спортно-техническият директор на Висла Миелцарски лично е наблюдавал Камбуров в последния му двубой под ръководството на Едуард Ераносян срещу Локо (Сф) в „Надежда". Тогава гласеният за заместник на наказания Стилян Петров срещу Малта футболист се разписа, но „черно-белите" загубиха с 2:4. Въпреки това интересът на Висла към него продължава да е актуален и Миелцарски вероятно ще пристигне в София, за да гледа Камбуров и двубоя на „Овча купел" срещу Славия на 22 октомври. Самият Миелцарски не крие, че клубът му е готов да плати 800 000 евро за българина. Цената, която до този момент отстояват от „Лаута", е 1 милион евро, но при настоящата ситуация в клуба не е изключено Емил Наков да се съгласи на компромис. Висла отпадна в турнира за купата на УЕФА от Витория Гимараиш с общ резултат 4:0. Интересното е, че голът за победа в Краков с 1:0 отбеляза полякът Сагановски. В третия квалификационен кръг на Шампионската лига Висла отпадна драматично от Панатинайкос след продължения на мача в Атина и победа с 4:1 за гърците.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Lauta News
на 11.10.2005 г.
0
 
 
Liverpool have handed a trial to Lokomotiv Plovdiv youngster Alexander Tuntchev. The European champions have been keeping tabs on the highly-rated Bulgarian defender for some time. The Reds have set up a deal to sign the 24-year-old which could see Lokomitiv Plovdiv earn £3,000,000.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Министър Цоков даде старт на държавните отборни първенства по шахмат
Гонзо: Евентуален фалит на Локомотив и Спартак би бил смъртоносен за българския футбол
Пловдивски съдия с назначение за европейските клубни турнири
Юноша на Ботев се завърна от контузия, повикаха го в националния отбор
Нова оставка в Първа лига! Хебър също остана без треньор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: